”Han blir bortglömd på V75 – jag spikar”

TRAV

23-miljonersmannen Anders "Målarn" Johansson guidar dig inför travfesten i Göteborg

Foto: Kanal 75
Anders "Målarn" Johansson hos Coop Forum Sisjön i Askim.

Anders Johansson är målaren som slagit andelsrekord i Sverige med sin jättevinst på 23 miljoner.

I helgen kommer V75-festen till hans hemmabana Åbytravet och profilen har en intressant drag som spelarna har missat.

– Jag spikar 11 Mellby Apollo i V75-6, det är mitt miljondrag, avslöjar han.

Anders "Målarn" Johansson blev historisk under 2013 då han spelade in den största vinsten på andelspel till kunderna hos Coop Forum Sisjön i Askim. Han fixade full pott och hela 23 miljoner kronor till 239 personer.

Sedan dess har dock Anders Johansson petats ner från topplistan då Claes Appelberg hos Jönköpings Cigarrimport drog in 24 miljoner kronor på andelsspelet i mars i år.

”Jag är laddad”

På lördag är dock Anders och kunderna hos Coop Forum Sisjön i Askim laddade för att ta hem storvinsten igen på V75-spelet.

Det är nämligen V75 på deras hemmabana Åbytravet och storloppet Åby Stora pris ska avgöras med två heat och eventuellt en final om det blir två olika vinnare i loppen.

– Jag är laddad inför helgen. Det är många bra lopp, det är inte bara Åby Stora Pris. Det är mycket att se fram emot, berättar Anders.

Hur har det gått för dig på spelet?

– Det har gått trögt sedan november, men det har blivit lite mindre vinster. Jag satte V4 i söndags på andelarna. Då blev det 1 500 kronor i vinst per andel. Men V75 har gått trögt. I helgen gör jag ett nytt försök, säger han.

Har du någon bra spik till spelarna?

– Jag spikar 11 Mellby Apollo i V75-6. Jag har sett hästen i ett par starter och jag tycker att han gör det bra hela tiden. Reijo verkar lite uppåt och det är en bra kusk. Jag tvekar inte att spika sådana hästar, trots att det är bakspår och final. Det låter lite oklokt. Men jag har bestämt mig och då kör jag på det, säger han.

– Den här kan bli ett drag. Jag såg igår att den bara var streckad på åtta procent. Så det är mitt miljondrag. Den verkar bli bortglömd, fortsätter han.

Vem vinner Åby Stora Pris?

– Om jag ska gå på det jag har fått in på radarn så ska den finska hästen Surprise Lord vara väldigt bra. Solvato vet man inte riktigt med, Veijo gillar inte läget och det kan jag förstå. Men andra heatet där han har spår ett finns ju open stretch. Men jag har fått information om att det är mycket positivt kring den finska hästen. Sedan vet man inte vad Flemming Jensen gör i det andra heatet med Obi Wan som startar från spår två. Den hästen har inte varit dålig. Det ska bli intressant att se loppen, säger han.