Han spelade in över en miljon kr på V75

Uppdaterad 2016-10-21 | Publicerad 2016-10-17

Ivar Sånna och Heartbreaker V.S. var spikarna på Daniel Berglunds V75-system i lördags, som inbringade över en miljon kronor

För sex veckor sedan spelade han in 17,6 miljoner kronor på V75.

Nu var det dags igen.

I lördags spelade Daniel Berglund in över en miljon kronor på V75 – klart mest i landet.

– Fantastiskt kul, säger Per-Arne Chorell, som ligger bakom andelssajten, till Trav365.

Daniel Berglund

Det var under V75-tävlingarna på Jägersro den tredje september som Daniel Berglund spelade in 17,6 miljoner kronor till 100 andelsköpare på sajten vinnatillsammans.se.

Nu har han slagit till igen.

I lördags satte Daniel Berglund, till vardags krönikör på travnet.se, 16 system med sju rätt och totalt spelade han in över en miljon kronor – som 411 andelsköpare får ta del av.

Det här var femte gången sedan i juni som gänget bakom andelssajten toppar den svenska vinstlistan efter en V75-omgång.

”Många är jätteglada”

– Daniel körde något som hette jackpott två i lördags och det var det bolaget som gick in, berättar Per-Arne Chorell, som står bakom den framgångsrika andelssajten, till Trav365 och fortsätter:

– Det är fantastiskt kul att det fortsätter att gå bra, det är alltid något system som slår till och det snurrar runt lite på våra olika spellägare.

Hur såg systemet ut i lördags?

– Han spikade Heartbreaker V.S. med Björn Goop, sedan hade han spik på Ivar Sånna i SM-loppet så det var en riktigt fräck spik som de fick jobba in i V75-avslutningen.

Har ni fått några reaktioner?

– Det har vi fått, det är väldigt många som är jätteglada och som vanligt blir det tjo och tjim i chatten när vi vinner. Allmänt så var folk jätteglada och det är så klart jättekul.

”Seriöst jobb och duktiga tippare”

Systemet som bar frukt i lördags kostade 267 kronor per andel, och varje andel blev efter V75-succén värda lite drygt 2500 kronor.

Varför lyckas ni så bra med era andelssystem, det här var femte gången sedan juni som ni toppade den svenska vinstlistan efter en V75-omgång?

– Man hoppas ju och tror att det är för att vi har seriösa tippare som sporrar varandra, det blir lite som en tävling sinsemellan. Sedan är det ju så att man behöver lite tur för att vinna, säger Per-Arne Chorell och avslutar:

– Men seriöst jobb och duktiga tippare är väl den främsta orsaken, och det känns som vi har ett ruskigt kanonlag med tippare nu som hela tiden sporrar varandra.

Följ ämnen i artikeln