Hemlige storspelaren slog till på V75 – igen

Publicerad 2016-09-07

Den 40-årige travspelaren kammade hem drygt fyra miljoner kronor på V75

Den 40-årige travspelaren har radat upp flera miljonvinster de senaste åren.

I lördags slog han till igen med sju rätt på V75.

Belöningen: drygt fyra miljoner kronor.

– Jag kommer fortsätta leva mitt liv som vanligt, det viktigaste är att ta hand om familjen och ha en trygghet att stå på, säger storvinnaren, som vill vara anonym.

Lördagens V75-omgång på Jägersro bjöd på miljonregn.

Dels fick 100 spelare som köpt en andel för 360 kronor hos vinnatillsammans.se dela på knappt 18 miljoner kronor.

Men den största enskilda vinsten stod en ”hemlig” 40-åring för.

Mannen, som är hästägare och ”hobbytippare”, lyckades pricka in samtliga sju rätt efter att han spelat två system saxade mot varandra.

Ett rätt så smart val skulle det visa sig.

Den totala vinsten landade på drygt 4,1 miljoner kronor.

För Trav365 visar han nu upp vinstkupongerna och delar med sig av sina känslor efter storvinsten.

”Gör det här för spänningen”

– Jag hade en positiv känsla hela vägen. Skrällarna kom ju eftersom och mot slutet förstod jag att det kunde bli riktigt stora pengar. Jag kände mig ganska trygg efter sex lopp då jag garderat favoriten med värsta motbudet i sista V75-avdelningen, säger storvinnaren till Trav365.

Det är dock inte första gången mannen vinner riktigt stora pengar på trav. 40-åringen har nämligen kammat hem miljoner vid flera tillfällen de senaste åren.

– Jag gör det här för spänningen och inte för pengarna. Det är otroligt att sitta och följa ett lopp när man vet att en vinst är på väg. Samtidigt är det ju kul att få pengar som belöning, man måste ju ha det för att kunna spela. Det blir ju som en bekräftelse att man lyckats med det man håller på med.

”Några extra champagneflaskor”

Efter lördagens storvinst firade mannen vinsten med vänner och familj.

– Jag ordnade en middag med got mat och det blev några extra champagneflaskor. Det tycker jag man kan unna sig.

40-åringen planerar dock inte att förändra sitt liv nämnvärt. Jobbet kommer han behålla och travintresset lär inte avta.

– Jag kommer fortsätta leva mitt liv som vanligt, det viktiga är att ta hand om familjen och ha en trygghet att stå på. Jag vet hur otroligt svårt det är att vinna sådana här vinster. Ett jobb ger mig den trygghet jag vill ha.

”Måste ha tålamod”

Det här är ju inte första gången du kammar hem miljoner. Hur skiljer sig den här känslan mot de andra gångerna du vunnit?

– Känslan är mer eller mindre den samma. Men den här gången kändes det faktiskt extra skönt, säger han.

Vad ska du göra för pengarna?

– Jag kommer se till att lägga undan lite och unna mig en resa.

Få lyckas vinna en miljonvinst under hela sitt liv. Du har upprepat bedriften flera gånger. Vad är det som gör dig unik?

– Man måste ha tålamod, tro på sig själv och våga gå mot alla andra. Det gäller att inte tappa självförtroendet. Sedan gäller det att hitta en bra mix mellan sina egna idéer och andra experters tankar. Lyssnar man bara på andra tippare blir man sällan ensam om storvinsterna. Jag försöker alltid hitta grundspikar som inte så många andra har.   

Följ ämnen i artikeln