Trav

Nybrink: Är en kanon

TRAV

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

5 One Too Many (V64-4) är en kanon. Att han galopperade senast var nog en engångsgrej. Nu körs han försiktigt i början och krossar motståndet i god tid.

11 Kadett C.D. (V64-3) är också ett löfte. Han har pausat inför det här men Bergh har säkert tryckt extra hårt i jobben. Spikar utan att blinka.

DAGENS DRAG

3 Dunder Håleryd (V64-2) har jag gått och väntat på, letat i startlistarna dagligen. Nu kommer han ut. Senast flög han fram sista 400 meterna. Med klaff knäpper han dem till slut. 1 Aga Khan Boko (V64-6) ser ut som en bössa och verkar vara det också. Han imponerade stort senast

DAGENS AVSLAG

Kriterie-kval brukar innebära försiktiga styrningar och osynade favoriter. Ingen vill riskera finalplatsen – man sitter heller i kön och såsar med en pigg häst, verkar det som. Vi spelar därför V6, eller hur?

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

3 Raja Mirchi (V64-1) agerade inte på topp senast men Lutfi Kolgjini plockar inte ut sin stjärna här om han inte skulle tro på seger. Härifrån glider ”Ludde” till ledningen efter en bit och sedan får de andra jaga andrapriset. Spik!

DAGENS DRAG

7 Growup (V64-2) är en häst jag gillar skarpt. Han har visat sig vara riktigt stark och jag tror att lång distans är ett plus för honom. Körs av en kusk i tokflyt. 5 Oh Yeah (V64-5) är en urstark herre som streckas blixtsnabbt.

DAGENS AVSLAG

Loppen på Solvalla i kväll håller absolut toppklass men spelmässigt känns det inte alls lika hett. Det är stor risk att favoriterna radar upp sig och mitt råd är att bara spela för sex rätt då det troligtvis blir jackpott på fyra och fem rätt.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!