Familjelyckan på V75 – kärleksparet tog trippel

TRAV

Under lördagen tog de hem tre V75-lopp.

På tisdag åker de på en solsemester till Thailand.

Livet leker för kärleksparet Ulf Ohlsson och Elin Gustavsson.

– Det känns väldigt väldigt kul, sa Gustavsson efter segern med Trustworthy Ås i V75-7.

Proffskusken Ulf Ohlsson har sitt överlägset bästa år då han kört in över 24 miljoner kronor i år och tagit över 300 segrar. Ohlsson har under den senaste tiden etablerat sig som en av landets bästa kuskar och reser varje vecka land och rike runt för att köra travhäst.

Under lördagen vann Ohlsson V75-1 på hemmabanan tillsammans med femårig I'M Alone Face som fick ett helt perfekt lopp av sin kusk. Ohlssons häst kunde enkelt avgöra över upploppet och tjäna 110 000 kronor. Ohlsson vann även V75-4 med det fyraåriga stoet Charlotte Stone som imponerade enormt.

– Det kändes bra genom hela sista kurvan och jag ville inte komma först för tidigt med I'M Alone Face. Nu är det inte många timmar kvar till semester, sa Ulf Ohlsson som på tisdag åker till Thailand med sin flickvän Elin Gustavsson som även hon vann V75-lopp under lördagen

”Jäkligt fin”

I V75-7 fick Gustavsson köra Ohlssons Trustworthy Ås som var strålande bra från ledningen. Trots hårt tempo första biten kunde hästen hålla undan till seger och 125 000 kronor.

– Det känns väldigt väldigt kul. Det gick fort men han kändes jäkligt fin och vi hade pratat innan om att vi skulle köra i ledningen. Jag trodde faktiskt att Sanity skulle hålla lite bättre och jag var lite orolig. Men jag kände att jag hade mycket kvar när jag ryckte, sa Gustavsson efter succédagen.