V75

Vann mest i landet - på galna superskrällen

avTobias Liljendahl

1 av 2 | Foto: Privat
Charbel Toutounji.

Butiken Nacka Spel var bäst i landet på V75 i lördags.

På ett andelssystem fick kunderna dela på 716 000 kronor.

– Det är helt fantastiskt, säger systemmakaren Charbel Toutounji.

Butiken Nacka Spel och Tobak syns ofta till i vinstlistorna. Nu i lördags när V75 avgjordes på Halmstadtravet var det dags igen.

14 andelsköpare fick dela på 716 000 kronor.

Hjärnan bakom systemet är butikens ägare, Charbel Toutounji, 40 år.

– Vi har lyckats bra på travet hela tiden sen jag tog över denna butiken. Det gjorde jag år 2007 och det är många trogna stamkunder som har vart med hela tiden på systemen.

”Går alltid på magkänslan”

Om vi kikar på lördagens system, hur gick tankarna när du satt ihop systemet?

– Jag går alltid på min egna magkänsla. Visst kollar jag streckprocenten också, men jag litar alltid på mig själv. Som i lördags var det många som ratade Julia Pellini i avdelning fyra på grund av spåret. Men den spikade jag, säger Charbel.

Omgångens stora skräll var Art On Line som vann gulddivisionen tillsammans med Carl Johan Jepson. Hästen var spelad till mindre än en procent på V75.

– Jag har följt den hästen länge. Den brukar jag ofta ha med på systemen. Jag litade inte riktigt på favoriten i det loppet så jag valde tillslut att helgardera där eftersom det bara var sju startande i loppet. Det var ett lyckat drag, skrattar Charbel.

”Ligger cirka 132 000 kronor plus”

Stämningen i butiken på måndagsförmiddagen är självklart på topp. Många nöjda kunder har vart inne och hämtat sina vinster.

Vad är det roligaste med att vinna såhär mycket pengar?

– Helt klart att se kundernas reaktioner. Vi har några stamkunder som alltid är med på V75 systemen. Jag pratade men en stamkund imorse och han berättade att han ligger cirka 132 000 kronor plus sedan han börja vara med på våra andelar. Det är fantastisk.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Trav

Spel

Hästar

Nacka