Skrällde på V75 – nu kan han slå till igen

Foto: Troels Andersen skrällde på V75 i våras. Kanske kan han upprepa bedriften på lördag med Alandias Karisma? 57 miljoner ligger i potten vid helgens V75.
TRAV

Här är listan som visar alla miljonvinster på V75 på Åby.

Under 2000-talet har 189 personer vunnit miljoner på banan.

Sist det blev miljonutdelning skrällde kusken Troels Andersen.

På lördag kan han slå till igen med sin häst Alandias Karisma.

57 miljoner kronor ligger i potten till en ensam vinnare med alla rätt vid helgens V75 på Åbytravet.

Fråga är om det kommer skrälla och bli miljoner på lördag eller om det blir favoritparad?

Under 2000-talet har totalt 1 353 personer vunnit miljoner på V75 – av dem har 189 stycken vunnit när V75 avgjorts på Åby.

Miljoner under Olympiatravet

Statistik från ATG visar att sist det blev miljoner var vid V75 i mitten av april under Olympiatravet då tre spelare vann miljonvinster. En hade satsat över 1 000 kronor och fick 11 miljoner. En annan hade tagit hjälp av Flex-Harry och vann nio miljoner. Den tredje personen hade spelat en vanlig V75 för 324 kronor och kunde hämta ut strax över åtta miljoner.

Den stora skrällen stod Troels Andersen för i V75-7 då han vann med sin egentränade Highlight Brizard till över 27 gånger pengarna.

Startar på V75

Kanske kan han upprepa bedriften på lördag då han har sin egen häst Alandias Karisma till start i V75-6, Sto-SM. Hästen är bara streckad på två procent av kupongerna.

Tränaren menar att motståndet är tufft men hästen har fått riktigt bra spår.

– Hästen fick ett bra läge och är bra i ordning men det är så klart väldigt tufft för hennes del. Det är riktigt fina pengar att köra om och då är det kul att testa. Hon är mest med lite på skoj. Det är givetvis extra roligt att vara med i SM, säger Troels Andersen i Sportbladets kuskintervjuer.

Se listan med alla miljonvinster på Åby härintill.

Titta och se hur mycket de spelade för och hur mycket de vann.