Cathrines vinstchock: ”Var helt hysterisk”

Drog in 1,8 miljoner på V75: ”Trodde inte det kunde stämma”

avDaniel Söderbäck

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: ATG PLAY
Cathrine Sylvan, 45, drog in 1,8 miljoner kronor på V75.

Cathrine Sylvan, 45, fick sitt livs chock.

Anledningen: hon drog in 1,8 miljoner på V75 – men trodde bara vinsten skulle landa på 200 000 kronor.

– Jag var helt hysterisk, min dotter började gråta av glädje, säger hon.

Varje vecka gör alltid 45-åriga Cathrine Sylvan från Halmstad ett större V75-system i åtta andelar till sig och vännerna.

Till V75-omgången på Bjerke, lördagen den 17 november, var inget undantag.

Hon lämnade in sitt system för 1 536 kronor. Cathrine valde att själv köpa två andelar sedan var gamla jobbarkompisar och vänner med på de övriga sex.

”Högtiden på veckan”

Och Cathrine har V75 som höjdpunkt och har travet nära hjärtat efter att ha jobbat hos tränarna Stefan Persson och Peter Untersteiner.

– Det är högtiden på veckan. Den här lördagen var jag först i stallet hos min häst och njöt av naturen. Sedan vet alla att det inte är lönt att ringa mig på lördagar mellan halv tre till kvart i sju, då kollar jag på V75. Jag är en riktig travfantast, säger hon.

Inför den sista V75-avdelningen hade systemet sex rätt. Det var en stjärna på alla hästar i V75-7, utom en, vilket indikerar på en utdelning på över 200 000 kronor eller en jackpott.

”Trodde jag skulle få en hjärtattack”

I den sista avdelningen hade Cathrines system med fyra hästar där Always On Time med Tom Erik Solberg i sulkyn skrällde, endast streckad till fyra V75-procent.

– Jag var helt hysterisk och visste att vi hade fyra hästar i sista avdelningen och kände att vi skulle sätta den, sen skrek jag. Hjärtat pumpade på upploppet, jag trodde jag skulle få en hjärtattack. Det var så jag kände, säger hon och fortsätter:

– Det tog ett tag innan man fick resultatet, då snurrade bara tankarna. Eftersom det var stjärnor på alla hästar utom en i sista, så tänkte jag att vi vinner nog lite över 200 000 kronor. Det började ringa direkt i min telefon efter sista loppet. De övriga som var med var så glada, de bara skrek. Det är så kul eftersom flera av dem verkligen behöver det här.

”Blev väldigt tagen”

När Cathrine såg att det blev miljonutdelning gick hon in och rättade kupongen på sitt ATG-konto. Då såg hon den totala vinsten: 1 810 356 kronor.

– Jag var tvungen att dubbelkolla, för jag trodde inte att det kunde stämma. Visst, jag har fått sju rätt tidigare, men aldrig varit i närheten av de här pengarna. Det var en underbar känsla, jag blev väldigt tagen. Jag blev helt chockad och min dotter började gråta av glädje. Grannarna ringde och bjöd in mig på champagne. Det blev rätt mycket champagne den kvällen, ha ha.

Hur har tiden varit efter vinsten?

– Alla är glada och lite småchockade. För min del är det mycket jobb som egen företagare, det gör att man kan landa lite och ta ner en på jorden.

Cathrine Sylvans vinnande V75-system gav en ”sjua”, 19 ”sexor” och 140 ”femmor”. Varje andel blev värd 226 294 kronor.


Se klippet när Cathrin Sylvan möter ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog. OBS: Extern länk.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Hästar

ATG