Nya supervinsterna – tar hem 6,7 miljoner

1 av 2

avCarl Wangle

TRAV

Endast två system prickade in alla rätt på V86.

Vinsten: över 6,7 miljoner kronor per system.

– Det är helt fantastiskt, champagnen är uppkorkad redan, säger Dennis Olofsson som är mannen bakom ett av miljonsystemen.

Det var jackpott på V86-spelet.

Och det skrällde rejält.

Trots att omgångens största favorit vann överlägset så blev det endast två system som prickade in alla rätt.

Ett system, inlämnat via tillsammans-sajten på ATG kostade över 2 000 kronor och använde sig av två spikar, Caligula och He’s Marvelous.

Utdelningen: Över 6,7 miljoner kronor och 675 000 kronor per andel.

– Det är ett helt överlägset spel, det är fantastiskt. Omgångens största favorit vinner, men ändå så blir det miljoner, och här sitter jag och säger att man inte ska krångla, säger experten Stefan Hultman.

”Jag är så vidskeplig”

Trav365 når vinnarna sent på onsdagskvällen. Det är Dennis Olofsson i spelbutiken Café Brasco som ligger bakom systemet tillsammans med Jan ”Timo” Timonen.

– Det känns helt fantastiskt, just på grund av att man själv har känt att man varit så dålig på slutet. Jag är så vidskeplig också och brukar byta läsglasögon ofta, men så har jag inte bytt läsglasögon på slutet. Så min fru köpte ett par illgröna läsglasögon för inte så länge sedan och sa till mig att sätta på mig de här. Då satte vi först två system i lördags och så i kväll, när jag skulle lämna in så hade jag mina gamla på mig, men då kommer frugan fram och säger att det är fel glasögon, så jag satte på mig mina illgröna igen och man får nog säga att det är hennes förtjänst det här, säger han och skrattar.

Hur såg systemet ut?

– Vi spikade Caligula och så Björn Goop i andra. Senaste gången jag vann en storvinst på spikade jag Björn dubbelt upp. ”Timo” gör alltid en grundrad sedan fyller jag på. Men i dag var vi faktiskt lite oense, men just skrällen i tredje var vi överens om då det var så stort spelvärde i den. Att få med den på fem hästar var egentligen grunden. Sjuan i sista var också min vinnare så allt föll på plats.

Hur ska du fira det här?

– Jag hade bestämt mig för en vit månad den här veckan, men den tog slut redan i dag, så vi har redan korkat upp champagnen här.

Chocken på BB

Han berättar vidare hur en av de lyckiga vinnarna tog kontakt med honom sent på onsdagskvällen.

Anledningen: spelaren hade först fått en dotter, sedan köpt en andel och så till sist fått chocken att han hade vunnit över 675 000 kronor – på BB.

– Det är ju helt fantastiskt. Han kunde inte tro det var sant.

Det andra vinnande systemet togs hem via ett så kallat filspel.

ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Solvalla