”Enklaste uppgiften på hela säsongen”

Expertens DD-tips – fredag 23 mars

Foto: KANAL75
Sportbladets travexpert Per Nicklasson tippar Dagens Dubbel.
TRAV

Här är Sportbladets Dagens Dubbel-tips till kvällens lopp på Romme, fredag 23 mars.

Spelstopp V64 19.30

DD 20.56

TV4 Sport 22.00

ATG Live 18.00

DD-1

Rankning: 5–2–4–6–8–3–11–12–1–9–10.

Kommentar: Vi spelar med spik på både V64 och DD i de två DD-loppen i kväll. Inte för att vi är helt säkra på att båda vinner, utan delvis för att det är svårt att få till framförallt V64-systemet även vid gardering i båda avdelningarna (vilket till dels beror på att vi streckat så många i V64-1).

I DD-1 ser vi fram emot att få se Lukas Zaz göra debut för Nicklas Westerholm, med tanke på hur fina framgångar denne haft med sina nyförvärv senaste tiden. Det känns som bra chans att Lukas Zaz får överta ledningen. Fyra vid gardering.

DD-2

Rankning: 4–3–6–1–5–8–7–9–10–2.

Kommentar: Motståndsmässigt kommer det här nog att vara Havbergs Knights enklaste uppgift på hela säsongen. Det som är frågetecknet för hans, och vår del är att han inte­ startat ännu i år. Den tilltänkta årsdebuten för knappt två veckor sedan blev inställd på grund av väderförhållanden.

Å andra sidan kan man ju se det som så att tränaren tyckte att Havbergs Knight var mogen att årsdebutera för elva dagar sedan, dagar som kunnat nyttjas till att gnugga ytterligare lite på Havbergs Knights form. Respekten för vår tipsetta bör vara stor och från tidig ledning är Havbergs Knight svårslagen även om han skulle vara lite ringrostig. Det känns jämnt bakom favoriten, alla ner till Copimade ska räknas.

DD-systemet – 1 rad

DD-1: 5 Lukas Zaz.

DD-2: 4 Havbergs Knight.

Vem tar spets?

DD-1: Nummer 5 övertar från nummer 2?

DD-2: Nummer 4 övertar från nummer 1?

! Statistikvinnarna

DD-1: Neverendingdream.

DD-2: Dennis de Castella.

Här får du Sveriges vassaste spelservice 00:29
ARTIKELN HANDLAR OM