Plusbetygen: ”Det var en läcker vinst”

TRAV

V75 på Momarken en tisdag.

Inte så hett kanske, men vi fick se en hel del fina prestationer.

Mest imponerad blev jag utav Bellfaks som gjorde ett superlopp.

Fina race i Norge under tisdagskvällen och Momarken bjöd upp till travfest.

V75 Winter Burst fortsatte sin resa och det var en hel del läckra insatser som vi bjöds på.

Dessutom TRE kallblodslopp – stökigt!

Här är Sportbladets plusbetyg på omgången.

Bellfaks

Kommentar: Skötte sig och travade perfekt loppet igenom. Fick vandra i tredjespår första halvvarvet fram utvändigt ledaren. Knäckte sedan ledarhästen och höll ifrån sig enkelt när attackerna kom bakifrån. Det var en ruskig bra insats och en läcker seger! Grattis Carlos Söderström och kretsen kring hästen.

Alwaysinblackpedia

Kommentar: Fick öppna riktigt hårt för att komma till ledningen. Väl där var hästen helt överlägsen och gav inte megafavoriten en chans. Alwaysinblackpedia gick undan på lätta ben i ledningen och hade mycket krafter kvar.

Emir La Brousse

Kommentar: Wow, snacka om svepning. Hästen var "klar" och var grymt stark och fin. Hästen stod för ett svettigt slutvarv och krossade allt. Mycket imponerande och den här hästen kommer dyka upp på V75 i Sverige inom kort. Då tar vi betalt igen.

Alsaker Piril

Kommentar: Knäckte storfavoriten Lome Brage som var usel för dagen. Alsaker Piril gjorde dock ett riktigt bra lopp och såg ut som vinnaren hela vägen, såg otroligt fin och löpglad ut. Det var klara plus och Alsaker Piril visar att han tillhör eliten.

Solkongen

Kommentar: Fick dra det tunga lasset och trava i dödens hela vägen. Men hästen var riktigt stark och avgjorde knappt men säkert före mål. En härlig prestation.

Lome Brage

Kommentar: Fick enkelt komma till ledningen och det var lugnt tempo. Gav upp helt i ledningen och det var inga plus.