Ravellis heta nyårskarameller

TRAV

Han blev stor hjälte 1994 då Sverige tog VM-brons i fotboll i USA.

Nu, 14 år senare, hjälper Thomas Ravelli dig vinna nyårsmiljoner på trav.

– Ottens Vigo i avdelning två är en given spik, säger den forne stjärnmålvakten.

Året 1994 är ett år de flesta förknippar med fotbolls-VM i USA. Svenska landslaget tog en sensationell tredjeplats och den största hjälten av dem alla var målvakten Thomas Ravelli som via sitt fantastiska målvaktsspel tog Sverige genom hela turneringen ända till bronsplatsen.

Efter turneringen blev hela laget hyllade som hjältar och Thomas Ravelli var en av de spelare som hyllades mest.

Det har gått 14 år sedan den magiska sommaren 1994 och Ravelli har nu lagt handskarna på hyllan.

Spikar Robbie

I kväll är det årets sista V64 och Thomas Ravelli ska försöka hjälpa Trav365:s läsare till sex rätt.

– Jag har hittat två bra spikar i omgången. Den bästa är Ottens Vigo i avdelning två. Trots bakspår känns han som en given vinnare i ett svagt lopp. Det är han som står för klassen i gänget. Sedan spikar jag Robbie Williams i avdelning tre. Inte bara för att han har ett roligt namn utan hästen är riktigt bra. Han får rocka loss i dag på Solvalla, säger Thomas Ravelli till Trav365.

Har du något miljondrag att bjuda på?

– Det är en rätt så svår omgång rakt igenom men Kibitka (V64-5) satt fast senast och såg fin ut. Med en bra ryggresa så är hon stark över upploppet. Även Yankee Brodde i den sista avdelningen kan vara rolig att ha med på lappen. Örjan Kihlström brukar ju kunna få bra snurr på sina hästar och det kan vara en härlig nyårskaramell.

Någon favorit som är i fara?

– Jean Dobel i första. Han var dålig senast och det är svårt att veta hur hans form är. Det känns givet att gardera den hästen, säger Thomas Ravelli till Trav365.

Kom ihåg att spelstopp för V64 i dag är klockan 15:00.