Trav

Lämnar ATG: ”Ett jättesvårt beslut”

Av: 

Minimedia

Madeleine Brohlin

TRAV

ATG:s vice vd Benno Eliasson slutar - har fått ett nytt jobb

ATG:s vice vd Benno Eliasson lämnar sitt jobb på spelbolaget.

Eliasson har hittat ett nytt arbete från och med i höst.

– När Remy bestämde sig för att sluta har jag funderat på min framtid på bolaget. Jag har fått andra intressanta alternativ och ett av dem har jag nappat på, säger han till Trav365.

I våras berättade ATG:s vd Remy Nilson att han bestämt sig för att sluta sitt jobb för att lägga mer tid på sin familj.

Nu väljer även spelbolagets vice vd Benno Eliasson att sluta. Vid månadsskiftet oktober- november kommer han börja på ett nytt jobb. Var vill han ännu inte avslöja.

– Jag anställdes för sju år sedan som vice vd för att att komplettera Remy. Jag och Remy har jobbat väldigt tight och haft ett förtroligt och nära samarbete. När Remy bestämde sig för att sluta har jag funderat på min framtid på bolaget. Jag har fått andra intressanta alternativ och ett av dem har jag nappat på.

”Sakna jobbet”

Valet var dock inte så enkelt.

– Det här är ett jättesvårt beslut att ta. Jag har älskat det här jobbet och människorna runtomkring. Det har varit ett svårt beslut att ta och jag kommer att sakna många delar av jobbet. Men jag har ändå fattat det här beslutet.

Så nu måste ATG söka efter två nya personer i ledningen?

– Ja men det beror på vad en ny vd vill. Den processen pågår nu. Det kanske en ny vd får avgöra, om det behövs en vice vd. Jag vet inte hur de tänker jag göra.

Du är ju en av dem som hade kunnat få jobbet som vd?

– Det får de som har den processen uttala sig om. Jag har inte fått frågan så det har inte varit aktuellt. Den processen pågår och jag har hört att de ska vara klara i september.

Kommer du fortsätta med travet?

– Nya jobbet kommer inte att ha med spel eller trav att göra. Det är en helt annan bransch. Jag personligen, från att inte ha varit speciellt insatt i travet när jag började för sju år sedan, har blivit väldigt engagerad. På något sätt kommer jag engagera mig i det här i fortsättningen.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!