Trav

Vann 1,6 miljoner: ”Vi borde fått mer”

Av: 

Minimedia

Christoffer Wickman

TRAV

Kungs Frukt i Trollhättan har gjort det igen – vann storvinst på V75 i lördags

Berat och Sadri Shabani

Berat och Sadri Shabani

Foto: Privat

Bröderna Berat och Sadri Shabani från Trollhättan är stekheta på trav just nu.

De äger succébutiken Kungs Frukt som säljer flest andelar till V75 i hela landet – och i lördags slog de till igen.

1,6 miljoner kronor fick butikens kunder dela på.

– Vi har varit rätt ute egentligen varje V75-omgång sedan nyår, säger Berat Shabani till Trav365.

Det var som upplagt för miljonfest på Kalmartravet i lördags.

Omgången kryddades med jackpott och med spik på Veijo Heiskanens Naglo’ del Nord som vann den första V75-avdelningen höll kunderna hos Kungs Frukt i Trollhättan andan.

Jättefavoriter som Dreams Take Time och Geisha Sund gjorde dock sitt jobb – och utdelningen på sju rätt stannade på 32 660 kronor.

Då Kungs Frukt säljer enormt med andelar till V75 varje lördag blev det dock miljonvinst för butiken ändå.

1,6 miljoner kronor spelades in – som 465 kunder får vara med och dela på.

”Borde fått mer betalt”

– Det är otroligt roligt, och vi har varit rätt ute egentligen varje V75-omgång sedan nyår. Men känslan säger ändå att vi borde fått mer betalt än vad vi fått hittills i år, och det är samma känsla från i lördags. 1,6 miljoner kronor till våra kunder är vi naturligtvis jättenöjda med, men det kunde blivit så mycket mer, säger Berat Shabani.

Kan du utveckla?

– Vi valde att spika Naglo’ del Nord i den första V75-avdelningen, och när den vann så kände vi att det här kan bli bra, riktigt bra. Vi hade garderat de största favoriterna i omgången och hade givetvis förhoppningar om att någon av dessa skulle förlora så det kunde smälla ordentligt, när man har en sådan spik vill man åt mer pengar. Nu gick storfavoriterna och vann, och då känns det inte som de riskerna och chansningarna man tar betalar sig.

”Det är det här vi jobbar för”

I fjol spelade Kungs Frukt in 16,9 miljoner kronor till sina kunder, vilket var näst bäst i hela landet. Och 2015 har börjar minst sagt lika bra. I januari spelade de in över en miljon kronor, och vinsterna har fortsatt i februari.

– Vi har varit starka på V75 i början av 2015 och satt tre stycken V75:or, och även vunnit på vardagstravet. Vi har hittat väldigt starka spikar, men jag står fast vid att vi ändå inte riktigt fått den utdelning som vi hoppats och som jag tycker vi varit värda. Förhoppningsvis smäller det till rejält någon annan lördag i stället. Men vi har riktigt bra form nu, och det är jättekul.

Hur reagerar kunderna?

– De är jätteglada naturligtvis, och det är verkligen jättekul att det är så många som får vara med och dela på pengarna. 465 stycken i lördags, och det har varit full fart i butiken sedan den sista V75-avdelningen gick i mål i lördags och det är ju det här vi jobbar för, säger Berat Shabani.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Trav

Trollhättan

V75