Skrällarna kan ge dig rekordvinsten

TRAV

Superpott på V86 i kväll – här är miljonhästarna

1 av 6 | Foto: Kanal75
Cool Keeper.

Dubbeljackpott och elva miljoner i potten på V86.

Trav365 listar skrällhästarna – som kan ge dig rekordvinsten i kväll.

– Känns himla fin för dagen. Försöker maxa allting, säger Troels Andersen om fyraprocentaren Kitspirit i V86-5.

10,9 miljoner kronor.

Det är den största V86-vinsten hittills.

I kväll är det dubbeljackpott på spelformen som avgörs på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.

I potten: 11 miljoner kronor.

En ensam vinnare kan alltså slå vinstrekordet på V86.

För att göra det krävs skrällar, rejäla skrällar.

”Vi testar hela baletten”

Trav365 har listat några hästar som kan vara högintressanta för att överraska i kväll.

Trots låg spelprocent tror hästarnas tränare på bra insatser och gör allt vad som går, utrustningsmässigt, för att det ska gå bra i kväll.

1 Cool Keeper V86-1) (Leif ­Witasp) kanske inte har varit ­sådär vass på slutet. Känns bra hemmavid i alla fall. Jag hoppas att han närmar sig formen. Vi hoppas att det lossnar snart. Nu är det ­läge och det blir körning. Optimalt med allting. Jag testar så får vi se, säger Leffe i Sportbladets kuskintervjuer.

2 Bella Toscana (V86-2) (Kaj ­Widell) har för en gångs skull ett ­jätteintressant ­läge. ­Där­emot tror jag ­inte att hon tycker att det är så roligt längre. Vi testar hela ­baletten nu. Med jänkarvagn och barfota runt om. Så får vi se om hon tänder till. Outsider, ­säger Patrik Jacobsson.

1 Kitspirit (V86-5) (Troels Andersen) provar vi för ledningen med. Nu har min häst fler lopp i kroppen. Känns ­himla fin för dagen. Försöker maxa allting. Bra i skymundan ­senast, säger Troels.

3 Flirting Girl (V86-6) (Kenneth Haugstad) är extremt startsnabb och har fått ett fint ­läge. Jag tror att hon kommer till ledningen. Sedan kan kusken välja hur han vill göra. Vi ser vad som händer. Det får kusken styra. Hon är förstabud av mina två, säger Stefan Pettersson.

6 Snyting (V86-7) (Örjan Kihlström) känns bra för dagen. Inget var bra senast han startade men har tränat på rejält nu. Kan vara intressant nu, säger Reijo Liljendahl.

6 Don’t Mind Me (V86-8) (Per Linderoth) gick ruskigt bra på Visby i onsdags. Fick visa lite av sitt kunnande den gången. Ska bara ha gått framåt med det loppet och täta starter är ingenting som bekymrar. Det blir bike. Han kan vara en riktig rysare, säger Pär Pergenius.

Spelstoppet för V86 är 19.20.

ARTIKELN HANDLAR OM

V86