Ta en av tidernas högsta V75-vinster

TRAV

”Det var en helt sjuk känsla”

Saknat chansen att ta en av tidernas största V75-vinster?

Nu är den tillbaka.

På lördag kan en vinnare få hela 33 miljoner kronor.

Efter att jackpott-gränsen sänkts har det funnits flera möjligheter i sommar att bli riktigt rik.

Och nu är den tillbaka igen.

Lyckas du vinna alltihop på lördag kan du skatta dig lycklig.

Titta bara på listan härintill. En vinst på 33 miljoner skulle ge dig en av tidernas topp fem högsta vinster på V75 – någonsin.

Vann 32 miljoner

En sådan vinst skulle matcha den som delades ut under Elitloppshelgen i maj 2004. Då vann Anders Ström och tio kompisar hela potten på 32 miljoner kronor.

Systemet var dock gigantiskt stort och kostade runt 80 000 kronor att lämna in.

Kupongen såg ut så här: En spik, ett lopp med fyra hästar och de flesta hästarna i övriga loppen.

Så här har Anders Ström tidigare för Sportbladet beskrivit känslan kring vinsten.

– Det var en helt sjuk känsla. Jag var helt färdig efter den dagen och vi gick ut på något helt vanligt ställe och käkade efteråt. Sedan åkte jag hem till lägenheten som jag lånade av en kompis. Jag följde inte med ut på krogen och festade utan tänkte att den här dagen ska jag inte festa bort.

Missnöjd med systemet

Systemet kom till efter att han varit missnöjd med ett system som kompisen gjort. Då beslutade han sig för att göra ett till.

– Jag ville så gärna spika Max Flukt efter värmningen och skrev därför ett eget system. Jag tog fyra hästar i loppet och sedan täckte jag de övriga med väldigt många hästar. Vi kallar det för en ”Babian”, det vill säga en spik, ett kortlopp och sedan nästan alla i resten.

Själv hade han 50 procent i kupongen, kompisen 30 procent, övriga andelar sålde han till vänner som satt med vid bordet på Solvallas restaurang.