”Har hittat en riktig formtopp”

TRAV

Michael Carlssons och Per Nicklasson säkra, drag och avslag

Foto: KANAL75

✓ MICHAEL CARLSSON

DAGENS SÄKRA

Staro Allentown (V75-7) är en blivande guldhäst. Grym vid de två senaste segrarna. Har därefter testats med ett nytt bett i träningen som fungerat perfekt. Inte ens spår tolv kan fälla denne klasshäst utan den får andra gardera. Dessutom ser det ut att bli bra fart i täten.

DAGENS DRAG

Victory of Mercy(V75-4) har hittat en riktig formtopp och varit okörd vid segrarna på slutet. Senast klev han enkelt förbi trots ett tungt lopp utvändigt om ledaren. Centenary Tooma(V75-5) har förlorat mot två tuffa hästar på slutet. Startsnabb, speedig och kan slå till här.

DAGENS AVSLAG

T.M. Investment (V75-4) är hopplöst osäker i voltstart. Det är således ingen slump att han har startat bakom bil på slutet. Nu när tränare Båth ville prova fick han som lök på laxen spår fem. Jättestor galopprisk.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

De flesta V75-spelare behöver två spikar. Förutom Järvsöfaks väljer jag att ­spika 4 Juan Carlos i V75-6. Han har sett väldigt fräsch och formstark ut på slutet och har, tack vare att han tar ledningen, bästa segerchansen i sitt lopp. Tar bort hälften av alla kuponger.

DAGENS DRAG

3 Quest for Life i V75-1 är i mycket bättre form än raden visar. 6 Next Lavec i V75-5 kan vara ett spik­alternativ för den som så önskar. Han såg mycket fin ut senast. 4 Meadow Zoot kan dra längsta strået i V75-7 i och med att favoriterna har rätt så ­ruttna lägen.

DAGENS AVSLAG

Inget snack om att 9 Ecco Flax har bästa vinstchansen i V75-1, men han har blivit lite för stor favorit. 12 Nemo Lavec i V75-4 tycker jag är en svag favorit från det spåret.