”Har visat toppform – kan leda runt om”

Marios Supernytt: • Experten synar V86 på Bergsåker och Solvalla den 4 december • Spik • Drag • Superkusken med mera

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladet-experten Mario ”Super-Mario” Lipovac har gjort succé och spelat in flera miljoner till andelsköparna.

Inför varje V75- och V86-omgång synar ”Super-Mario” omgångarna.

Här är Marios Supernytt inför V86 på Bergsåker och Solvalla den 4 december. Omgången kryddas med en jackpott på 26 miljoner.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Superspiken

3 Van Gogh Z.S. (V86-5) har varit riktigt fin under hösten och tagit fem raka segrar. Han står bra inne mot detta motstånd och borde bli svårslagen, jag läser tidig ledning då han är snabb ut och sedan ser jag ingen som kan slå honom i detta gäng. Robert Berghs stall går som tåget för tillfället och att man måste gå med skor gynnar bara honom, en mycket bra chans.

Bortglömda hästen

4 Art Kjarvald (V86-1) är ett bra kallblod som det låter positivt kring i kväll. Senast var han inte som bäst men det berodde på banan då han inte fick något fäste. Han är bäst när han får ligga på rulle och har ett bra utgångsläge för att just få sådan resa, klaffar det då tror jag han kan blåsa ner allt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Superkusken

Superkusken i kväll på V86 blir Erik Adielsson. Han kör tre bra hästar som alla har bra utgångslägen, vill det sig kan han ta någon/några segrar under kvällen.

3 Dizzy River (V86-2) vann utvändigt om ledaren näst senast men var sämre senast. Banan var lös i Norge vilket ställde till det för honom så den starten glömmer vi. Han kan öppna ganska bra och är garanterad en bra resa, löser det sig är han med och gör upp om det.

4 Cherish Love (V86-4) förväntade jag mig mer av senast, hon låg på i ledningen och var slagen ganska tidigt som hårt betrodd. Distansen är mer passande denna gången och Erik känner hästen väl, är snabb ut och ödslar hon inte med krafter kan det räcka långt.

6 Fixi Mearas (V86-8) har ett nyttigt lopp i kroppen och går säkert framåt. Hon möter några bra men hon besitter bra kapacitet själv och sköter hon sig då kan hon vara med och slåss om tätplaceringarna.

Hetaste utrustningsändringen

En jänkvarvagn för första gången på 5 Minou Båven (V86-4) är mycket intressant. Hon har visat toppform på slutet och var bra senast bakom två bra hästar. Faller ändringen väl ut då kan hon leda detta runt om och ta sin första seger.

Förutsättningarna

Ingen har lyckats pricka åtta rätt två veckor i rad vilket ger oss en superjackpott i kväll när Bergsåker och Solvalla delar på V86-tävlingarna. Omgången ser intressant ut även denna onsdag och man kan inget annat än att tro att det blir bra betalt igen.

Tänk på att det är barfotaförbud vilket innebär att alla måste gå med skor på hovarna, det gynnar vissa respektive missgynnar vissa. Det skall vara klart väder med tre-fyra grader på båda banorna vilket gör att vi får ett bra banunderlag. Bergsåkers upplopp mäter 200 meter medans Solvallas mäter 196 meter. Stort lycka till i jakten på 8 rätt!


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Läs mer inför kvällens V86:

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Trav