Skrällkollen V86

”Procenten på V86 just nu är ett skämt”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 11 december på Jägersro och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: 

Trav365

TRAV

V86 avgörs på Jägersro och Solvalla i kväll.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången där du hittar spikarna och miljonrensarna.

Du har chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan.

– Mitt drag är värd att varna för, säger Sportbladets Christoffer Wickman.

– Procenten just nu är ett skämt, säger Sportbladets Carl Wangle om miljonrensaren.


ANNONS: Här går du med i andelslaget och kan ta rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Jägersro och Solvalla med spelstopp klockan 20.30.

Vid lördagens V75-omgång prickade Sportbladets Erik Pettersson in sju rätt och drog in 42 288 kronor till andelsköparna. Totalt spelade laget in 253 000 kronor.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning i kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.17, onsdagen den 11 december.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

5 Juan (V86-1) var bra senast, men det var bara det att Pacific Face var ännu bättre. Står bra inne i det här loppet och det är få hästar med. Bör vara i kontakt med täthästarna tämligen omgående och sedan kunna stå emot hästarna som står 20 meter bakom. Det låter bra från stallet och Juan gick bra på skorna den här tiden i fjol. Jag tror att Lövgren kan vinna med lite olika upplägg. Skönt att inleda med stabil spik.

Miljonrensarna

12 Sigel Garline (V86-2) är en häst som jag gillar och typ alltid varnar för. Tränaren Sundberg har fått till en av hästens hovar och skulle han fungera fullt ut så rundar han ett sånt här gäng. Kuskbyte denna gång kan också vara intressant! Sex procent.

13 Enjoy’s Wifi (V86-6) är en stark häst som även kan avsluta rappt. Det låter som om han har gått ett rejält banjobb hemma och är matchad för att tävla på vintern. Kan slå till direkt, loppet är lågklassigt... Två procent.

Tänk på att...

... Solvalla och Jägersro står värd inför onsdagens Xpress-tävlingar.

... jag fortsätter tjata ett tag, från den 1 december råder barfotaförbud i trav-Sverige, det betyder att alla hästar måste sko med skor på hovarna.

... favoriten i V86-2, 6 Payet D.E. satt fast med ”allt” sparat senast och kommer nog att vara högaktuell den här gången. Lär inte sitta fast en gång till.

... V86-3 är mycket lurigt. Mycket avgörs nog direkt i starten, vem som spetsar.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

5 Juan (V86-1) har fått lopp i kroppen efter paus och står bra inne i det här loppet och jag är helt inne på att Joakim Lövgrens häst blir svårslagen över den dryga distansen.

5 Toddler (V86-3) börjar närma sig toppformen på allvar och Conrad Lugauers häst gynnas duktigt av det rådande skotvången. Han bör tidigt hitta ledningen och därifrån vinner han.

Miljonrensarna

2 Digital Pro (V86-2) är visserligen ett treårigt sto som ska ut mot hingstar och valacker samt äldre konkurrenter, trots det tycker jag att hon är värd att varna för. Hon är bättre än raden och ska kunna få fint lopp härifrån. Sju procent.

12 Kahnawake (V86-6) kan vara den miljonhäst som man söker efter på V86-spelet, jag tycker hon svarat för flera bra insatser på slutet. Två procent.

1 Powerful Teemer (V86-7) har varit positiv i ny regi. Sju procent.

4 Betting Rebel (V86-8) var ju hemskt bra senast. Nio procent.

Tänk på att...

... 2 Captain My Captain (V86-4) är min klara förstahäst i V86-4, han avgjorde lätt senast och ska från det här fina utgångsläget ses med toppchans på tidig ledning.

... 5 Exit Angot (V86-8) har inte riktigt fått till det i regi Timo Nurmos så här långt, nu återkommer han dock efter paus och det kan mycket väl vara så enkelt att han bara går ut och vinner det här loppet. Kapacitetsmässigt är han huvudet högre än sina konkurrenter och Timo Nurmos brukar inte direkt fuska med träningen. Spännande.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

Hittar jag på Jägers och trots att hon är orutinerad tror jag hon bara är bäst. Märren jag pratar om är 4 American Hill (V86-5) som blandat och gett så här långt men senast gick hon mot seger när galoppen kom i sista sväng. Jag vet att Lugauer håller henne mycket högt och jag tror kan kör sig till ledningen tidigt, sedan slår ingen henne om hon håller sig på benen. Streckad på 16 procent, spelvärde deluxe.

Miljonrensarna

I V86-3 har vi ett kortlopp där det kommer gå undan från start, många som är snabba och det gynnar mitt drag 9 Sevilla. Han avslutade riktigt bra på V75 senast som tvåa och med minsta klaff tror jag han blåser ner samtliga. 18 procent.

I V86-8 kommer mitt andra drag och det är formtoppade 4 Betting Rebel. Vann på ett bra sätt näst senast och senast höll han tappert som tvåa. Bra läge och har inga problem med den långa distansen, klaffar det kan han skrälla. Nio procent.

Tänk på att...

... V86 denna gång delas av Jägersro och Solvalla, det ser intressant ut och vi kan förvänta oss hög utdelning som vanligt på denna spelform.

... vi får se Luciastayern i V86-1, 5 Juan blir klar favorit och ska ses med chans men jag tycker det finns några roliga motbud som blir bortglömda.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Supernytt på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Segern var redan körd, så Örjan Kihlström pressade inte 5 Italiano Boko (V86-4) på V75 i Gävle senast. Men hästen gick ett mycket fint upplopp och som fortast över mållinjen. Sånt gillar jag och det kändes som man ska ta betalt nu. Beskedligt gäng. Kihlström måttar in från utvändigt ledaren om så behövs?

Tror också en del på 5 Exit Angot (V86-8). Tror det är dags att ta betalt nu.

Miljonrensarna

4 American Hill (V86-5) är en kapabel häst som står fint till i loppet. Stallet är uppåt och levererar bara det här treåriga stoet på topp så får nog övriga springa fort. Ser ut att bli på tok för lite spelad. Gillas! 16 procent.

1 Powerful Teemer (V86-7) har inlett lovande hos Myllymaa. Insatsen på Mantorp var strong och skulle hästen hålla upp ledningen så vill tränaren se honom där. Hyperintressant då, eller om rygg ledaren skulle hittas. Den här stormvarnar jag för. Sju procent.

Tänk på att...

... skotvånget fortsätter i trav-Sverige, tränarna får alltså inte köra sina hästar barfota fram till 1 februari.

... Solvalla och ”Jägers” kör V86-omgången denna vecka.

... det var kaos på Solvalla förra onsdagen, det kan även bli lite väderomslag den här veckan, med minusgrader under tisdagen och sedan varmare och regn under onsdagen. Se upp med banan!

... det bara är treåriga ston på olika volter i V86-5. Här ligger skräll på lut!?


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]


Carl Wangle:

Spikarna

4 American Hill (V86-5) är en riktig skjutare. Det är en otroligt fin treåring som jag vet att Conrad Lugauer hyllar. Nu har hästen dock galopperat två gånger på rad, vilket så klart oroar. Men jag litar på att tränaren har fixat i ordning detta och med tanke på motstånd så tvivlar jag inte på att spika. Felfri vinner Lugauer detta alla dagar i veckan.

Miljonrensarna

3 Ninepoints Lover (V86-2) är härdad mot bra motstånd. Spurtade fint senast och är i ordning. Fåtal procent lockar och Jörgen Westholms travare trivs över distansen. Inte alls borta och varningen är utfärdad. Två procent.

10 Mellby Goofy (V86-4) var en snackis senast och spelades till favorit. Då räckte det inte hela vägen, men motståndet i kväll är överkomligt. Att det är bästa hästen råder inga tvivel på och spelprocenten kittlar. Fyra procent just nu är ett skämt och jag kommer chansspika om det fortsätter med detta spelvärde.

Tänk på att...

... 5 Juan (V86-1) har på papperet en god chans. Gynnas av litet fält.

... 5 Exit Angot (V86-8) gör comeback igen. Borde vinna ett sånt här lopp.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles V86. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

I den inledande avdelningen på V86-spelet tycker jag det ser upplagt ut för Joakim Lövgrens 5 Juan. De åtta hästarna är utspridda över fyra volter i detta stayerlopp. Förutsättningarna ser passande ut och jag tror vi inleder omgången på Jägersro med en favoritseger.

2 Captain My Captain (V86–4) kan vara en chansspik.

Miljonrensarna

11 Idreamicanfly (V86-2) såg fin ut senast vid segern på Eskilstuna. Om det blir tempo på loppet så har Claes Sjöströms femåriga sto en mycket vass avslutning att tillgå. Åtta procent.

1 Manuzio Hanover (V86-4) har ett spännande läge och gör ofta fina insatser. Kan absolut vinna och är just nu streckad på nio procent. Det känns mycket spännande.

Tänk på att...

... omgången saxas mellan banorna Jägersro och Solvalla.

... spelformen har gjort sig känd för att vara ett miljonspel och det kan ge bra betalt även nu, även om det är några tunna lopp.

... kan Stellan Tidelius vinna fjärde raka i avslutningen med 8 Balto D’Huon? Makalös formtopp.

Trav365:s liverapporterar från V86 på Jägersro och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du liverapporteringen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publisert:

LÄS VIDARE

Följ miljonjakten på V86 – med Trav365

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Skrällkollen V86

V86

V86-tips

V75

V75-tips

Trav

Hästar