”Miljondraget kommer rensa i kuponghögen”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86-jackpotten • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

avTrav365

1 av 2 | Foto: LARS JAKOBSSON, MARIA HOLMÉN/TR BILD
Torbjörn Jansson och Bear Victory är ett av kvällens miljondrag.

För att ta hem storvinsten på trav måste du hitta skrällarna.

Sportbladets superexperter guidar dig inför kvällens V86-omgång på Bergsåker och Solvalla som har en jackpott på 13 miljoner kronor.

– Nio procent är ett ruggigt fynd, säger Erik Pettersson om sitt drag.

– Blir inte förvånad om mitt miljondrag rensar i kuponghögen, säger Mario Lipovac.


ANNONS: Över 450 000 kr inspelat i lördags. Här går du med i laget och tar rygg på kvällens jackpott-system på V86. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Bergsåker och Solvalla med en jackpott på 13 miljoner kronor.

Vid förra onsdagens V86-omgång prickade fem av lagets experter in alla rätt. Sportbladet-experterna Christoffer Wickman och Mario Lipovac var två av dessa.

I lördags på V75 spelade laget in över 450 000 kronor där ”Rekord-Micke” prickade in alla sju rätt och gav tillbaka en nettovinst på 3 237 kronor per andel. Totalt spelade han in den näst högsta vinsten på ATG Tillsammans: 394 772 kronor.

Här nedan hittar du experternas drag till V86-omgången i kväll. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 13.00, onsdagen den 3 april.


ANNONS: Jackpott på 13 miljoner i kväll – här kan du ta rygg på Sportbladets monstersystem. [Extern länk]


Sportbladets Travredaktion:

– Sommarbalans, rycktussar för första gången och påställt från tränaren. Vi gillar snacket kring 11 Scarpetta (V86-7) och har jagat hästen en längre tid. Favoriten 1 Global Unlitmited är bäst i loppet, men riskerar att bli fast på innerspår här och var riktigt trög senast. Om favoriten kommer bort är Scarpetta tidig och sex procent är rena julafton.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets jackpottsystem i kväll – först till kvarn. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Insider i kväll. [Extern länk]


Erik Pettersson:

– Alla kan väl inte ha missat spurten senast? Verkar nästan så. För spelet trendar nedåt på 7 Thelma de Glatigne (V86-6). Hur kan detta vara möjligt? Visst, favoriten 10 El Fitzgerald är bra och kanske ska gå barfota, men hon får inte hamna på vingel/ha en lite sämre dag – för då sätter Emilia Leo dit ”Thelma”. Nio procent är ett ruggigt fynd!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system i kväll. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

2 Hunkydory Degato (V86-7) tyckte jag var riktigt jäkla bra senast som tvåa på just Bergsåker och han känns mycket tidig i kväll, till överraskande låg spelprocent (åtta procent just nu). Det finns på kartan att han tidigt kan nå ledningen här och därifrån tror jag att han bara vinner loppet, men även från andra positioner så ska segerchansen vara vettig.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system i kväll. [Extern länk]


Mario Lipovac:

2 Bear Victory (V86-4) vann i början på året på just V86 från ledningen och var bra. På slutet har hon blandat och gett men har även körts av tränaren själv. I kväll hoppar Torbjörn Jansson upp igen och från ett bra utgångsläge är hon garanterad en bra resa. Hon är snabb ut och ”Tobbe” får välja taktiken. Får hon smyga med och det löser sig – då blir jag inte förvånad om hon rensar i kuponghögen till ynka fyra procent just nu.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86 i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Blogg på V86 i kväll. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

3 Adrianunow (V86-3) är hemmatränad av amatören Daniel Berglund och blir helt borttappad på V86-spelet. Daniel kör själv som vanligt och låter optimistisk inför starten.

Senast på Gävle fick man en blytung resa i dödens och höll tappert till andraplatsen, knappt slagen av en smygkörd häst. Hästen ska vara ännu bättre nu och trots att motståndet är något tuffare, så kan man vara med i segerstriden. Hästen trivs inte i ryggar utan tar gärna ledningen eller dödens. Två procent just nu.

Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla i kväll med start klockan 19.30. Här följer du kvällens liverapportering.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86 i kväll. [Extern länk]


ARTIKELN HANDLAR OM

V86

V86-tips

V75

V75-tips

Trav

Hästar