Snickaren: ”Jag har fått in tio V75:or – på några månader”

Publicerad:
Uppdaterad:
Snickare som vinner stort Michael Olsson jobbar till vardags som snickare.  Trav och spel är den stora hobbyn. I år har han dragit i ett gäng storvinster på sajten V75 Tillsammans.
Snickare som vinner stort Michael Olsson jobbar till vardags som snickare. Trav och spel är den stora hobbyn. I år har han dragit i ett gäng storvinster på sajten V75 Tillsammans.

TRAV

Snickaren Michael Olsson spelade in 1 054 850 kronor till sitt lag på sajten V75 tillsammans.

Det var den första miljonvinsten med tjänsten.

Efter det har Michael fortsatt att vinna med sina lagkamrater.

– Jag har fått in tio stycken V75:or sedan dess, berättar han.

I maj i år blev Michael Olsson historisk då ha ordnade den första miljonvinsten på ATG:s sajt V75 Tillsammans. En sida där du enkelt kan spela V75 i lag tillsammans med andra. Michael Olsson och hans lag ”Stall Triokungen” drog in 1 054 850 kronor – 81 142 kronor till varje andelsägare.

Nu har det gått några månader efter vinsten – och pengarna fortsätter att trilla in för Michael och hans lag.

– Innan hade vi bara haft någon sjua men efter miljonvinsten har jag nog fått in tio stycken sjuor. Det är vinster från 19 000 kronor upp till 200 000 kronor.

Många är med och spelar

Michael har även fått chansen att tippa åt butiken Ringens Tobak och Spel i Stockholm – varje vecka gör han deras andelar.

– Det har gjort att jag har ökat försäljningen på andelsspel, jag ligger i snitt varje lördag på 200 till 300 andelar.

Spelade in 800 000 kronor

Vid den extra V75-omgången på Solvalla i augusti då Jubileumspokalen avgjordes blev det en större vinst.

 – Då hade vi fyra system med sju rätt och det gav 195 000 kronor styck. Totalt 800 000 kronor. Jag hade ett system på V75 Tillsammans och tre system i butiken. I butiken fick kunderna 19 000 per andel och vi fick 6 200 kronor per andel på V75 Tillsammans.

– Vi har även haft sex rätt och haft fin utdelning, på över 100 000 kronor. Den gången var vi nära på miljonerna, det är miljonerna jag strävar mot. Det har bara gått uppåt sedan vinsten, man får en formtopp. Även om det kan vända.

Finns det platser i dina lag?

– ATG Tillsammans har jag fullt. Det är sex bolag och 180 personer som är med. Det är därför det är så bra att jag fick ett samarbete med Ringen. Det är många spelare i Stockholm som vill vara med, nu får de en chans att gå och köpa en andel av butiken. De har ökat sin omsättning med 46 procent på andelarna efter att jag började göra system.

Är du nöjd med sajten V75 Tillsammans?

 – Ja, den uppdateras och blir bara bättre och bättre för varje uppdatering. Jag har framfört vissa idéer som ATG har förbättrat. Att man kan gå in och se loppen i efterhand i stället för att gå in på ATG Play. Nu är det även lättare att se värdena efter varje lopp. Så det har blivit ännu bättre, säger han.

Publicerad:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!