Lisbeths vinstyra: ”Jag blir mallig”

TRAV

Stor glädje i Falun efter vinstsuccén – Lisbeths spelkvitto blev värt över 600 000 kronor

Glatt gäng i butiken En del av V75-miljonerna under onsdagen gick till Falun och City Gross där Lisbeth Silfwerbrand (i mitten) gör systemet.

45-åriga Lisbeth Silfwerbrand hos City Gross i Falun spelade in mest i Sverige på andelsspel under onsdagskvällens V75.

På lördag ska hon se till att jackpott-miljonerna stannar i Dalarna.

– Jag ska fixa det vassaste systemet jag någonsin har haft, säger hon till Trav365.

Det blev stort pengaregn sent under onsdagskvällen efter att flera överraskningar vunnit under den Extra V75-omgången på Solvalla.

17 spelare satte alla rätt och får över en halv miljon kronor.

Bland andelsspelarna var Lisbeth Silfwerbrand hos City Gross i Falun allra skickligast då hennes system satte sju rätt och gav en vinst på 602 864 kronor.

– Det är riktig yra här och glädje. En del är inne här och hämtar ut pengarna, en del vill hålla i sin lapp och suga lite på vinsten. Jag har fått kramar och telefonsamtal. Det känns så roligt att jag har elva glada kunder. I dag är en rolig dag att jobba, berättar Lisbeth Silfwerbrand när Trav365 når henne på torsdagen.

Läste om vinsten

Än så länge är det bara stamkunder som varit in för att hämta ut vinstbevis.

– Vi skriver ut vinstblanketter så att de kan gå till banken och hämta ut sina pengar. I morse var det en dam som ringde och undrade om hon var med på systemet. Hon hade läst på nätet, och jag berättade att hon hade en del i vinsten.

Hur gjorde du systemet?

– Jag utgick från de hästar som jag själv kände att jag ville ha. Sedan tog jag del av spelprocenten i ATG-maskinen. Förutom det la jag till tips från tidningen Travronden. Jag stod och filade till systemet tills att jag kände mig nöjd. Den här gången hade jag tur.

Hade du en andel?

– Nej men det spelar ingen roll, det känns som om jag har vunnit ändå. Jag blir mallig för att jag satte sju rätt.

”Ännu mer taggad”

På lördag är det dags för V75 igen‚ den här gången avgörs loppen Rommetravet och det är hemmaplan för City Gross i Falun och Lisbeth Silfwerbrand.

Tävlingarnas kryddas med jackpott och 43 miljoner kronor ligger i potten till ensam vinnare med alla rätt. Det blir bra sport när korta E3 ska avgöras.

– Jag håller på och gör ett större system till helgen, nu blev jag ännu mer taggad. Jag läser på extra mycket och kommer göra två olika system. Det här ska bli det vassaste systemet jag någonsin har haft.

Kan du avslöja någon häst?

– En av mina spikar kommer bli Big Sky Hurricane i V75-1. Desto mer jag läser om hästen desto mer övertygad blir jag. Det kommer bli en spik på ett av systemen.

■ ■ ■ Här hittar du Sportbladets tips till V75 på Romme