Enkelrad gav sju rätt – 12 kr blev 83 000

TRAV

”Den sjukaste lappen jag sett”

Foto: Vinnarraden.

De flesta av oss garderar oss svettiga.

För vissa räcker det med en enkelrad.

– Det är den sjukaste lappen jag sett i hela mitt liv, säger Sadri Shabani i butiken i Trollhättan där en insats på 12 kronor förvandlades till 83 320 kronor.

V75 handlar om att hitta sju vinnare.

Vägen dit brukar vara svår och kräva många avvägningar och garderingar.

Men den kan också vara väldigt lätt.

Som för spelaren som lämnade in en anspråkslös enkelrad på Kungsfrukt i Trollhättan klockan 13.38 i går.

– Det är en kund i 40-årsåldern som jag känner väl. Han brukar spela för väldigt små summor och ibland gör han enkelrader, berättar Sadri Shabani, som fick uppleva hur den ofattbara vinsten blev verklighet, till Kanal75.

– Vi är ett gäng på runt tio man som brukar se V75 i butiken och vinnaren är en av dem. Han var med hela dagen, från början hejade vi på vårt andelssystem, men när man såg vad som var på väg att hända så satt vi bara och jobbade in hans hästar. Det var helt otroligt.

”Helt ofattbart”

När Mind Your Face och Erik Adielsson skar mållinjen i den avslutande V75-avdelningen innebar det att den till synes synske spelaren hade prickat in sju vinnare i rad.

– Man vet ju hur svårt det är att sätta ett vinnarspel eller hitta en bra spik, så gör han det sju gånger i rad. Det är helt ofattbart och extra roligt eftersom det är en kille som behöver pengarna.

Hur reagerade ni när det var klart?

– Vi bara skrek rakt ut, han blev otroligt glad och efteråt bjöd han alla på mat. Nu har han gått hem och det är bara att njuta å hans vägnar, det är verkligen ingen storspelare, tvärtom. Vi har haft några fantastiska vinster i butiken i år och det är extra roligt när det går till någon som verkligen har nytta av det, säger Sadri till Kanal75.

Spelet var en enkelrad som mannen multiplicerat med 20. Det innebar en insats på tio kronor plus avgiften på två kronor.

Belöningen blev 83 320 kr.