'De är överväldigade, det är skitkul så klart'

TRAV

Gunnar Larsson spelade in drygt tre miljoner kronor till 148 kunder hos Älvängens Spel och Biljettservice

Foto: Här hos Älvängens Spel och Biljettservice har det varit full fart sedan i lördags, då butikens ägare Gunnar Larsson spelade in tre miljoner kronor på V75

Strax norr om Göteborg blev Gunnar Larsson hjälte i lördags.

Älvängens Spel och Biljettservice spelade in tre miljoner kronor på V75 – som 148 kunder får vara med och dela på.

– De är överväldigade, och det är skitkul naturligtvis, säger Gunnar Larsson till Trav365.

Hos Älvängens Spel och Biljettservice jublades det friskt i lördags.

Gunnar Larsson satte alla sju rätt på butikens andelsspel till V75 och spelade in drygt tre miljoner kronor.

148 kunder hade betalat 149 kronor för att vara med – och fick tillbaka 20 419 kronor per andel.

”Mest trogna kunder”

– Kunderna är överväldigade, och det är skitkul naturligtvis. Det var vårt vanliga V75-bolag som gick in i lördags, och det är i det bolaget jag har mina mest trogna kunder och det är också de andelarna jag säljer mest av. Det var ett tag sedan vi spelade in något större på det bolaget, så det var himla kul att det gick vägen i lördags. Det har varit full fart i butiken både i går och i dag, säger Gunnar Larsson till Trav365.

Det vanliga problemet som uppstår en sådan här gång är pengarna till de glada kunderna, pengarna i butiken tar snabbt slut och checkarna till banken brukar inte räcka till på långa vägar.

– Det brukar faktiskt ge mig magknip ibland, för jag vet vilket problem det blir när alla kommer samtidigt och ska hämta ut sina vinstpengar. Men nu är jag en av pilotbutikerna till ATG så mina kunder kan få in pengarna direkt på sina kort, och det underlättar något enormt och är jättesmidigt.

”En skrattmatch”

Gunnar Larsson spikade On Hold och Twigs Atkin på det vinnande systemet i lördags, och travet följde han live från butiken.

– Jag stänger butiken 14.30 på lördagarna, precis när V75-1 startar. Men jag brukar alltid ha så mycket att göra efter stängning så jag blir kvar några timmar i butiken och så även i lördags – så jag följde travet live samtidigt. On Hold hade en skrattmatch på förhand, och Twigs Atkin tyckte jag var omgångens bästa spikförslag. I den sista V75-avdelningen hade vi hästarna fyra, elva och 12, och de var etta-tvåa och tre så det blev aldrig riktigt spännande, säger Gunnar Larsson.
Det här var inte första gången som Gynnar Larsson gladde sina kunder. I början av januari tidigare i år spelade han in 515 000 kronor på V75 som 21 personer fick vara med och dela på.