Så vann kompisarna 2,7 miljoner på V86

TRAV

Tomas Karlsson i spelbutiken berättar: ”De satt i butiken och gjorde systemet...”

Foto: Tomas Karlsson som driver TK.S Spel i Norrköping.

Tre kompisar från Norrköping vann 2,7 miljoner kronor på V86 under onsdagskvällen.

Systemet lämnades in hos TK.S Spel i sista stund.

– Jag stängde vid 19-tiden i går och de lämnade in precis innan stängning, säger Tomas Karlsson som driver spelbutiken i Norrköping.

V86-omgången på Solvalla och Åby under onsdagskvällen inleddes med två jätteskrällar som ställde de flesta spelarna schack matt.

Men inte alla.

I Norrköping satt ett kompisgäng med ett leende på läpparna när deras hästar sprang ”rätt” i lopp efter lopp.

När deras spik Remee La March hade vunnit V86-7, den näst sista avdelningen på spelformen, var värdet dryga 290 000 kronor.

Men det visste inte vännerna då ATG bara visar att värdet är över 200 000 kronor.

I V86-8 hade de 3 Ninepoints Lucy och 12 Windy Ways på systemet.

Windy Ways spurtade ner allt över upploppet och och kompisgänget satt på ett av två system som prickade in åtta rätt under kvällen.

Vinsten: 2,7 miljoner kronor.

– Det satt bra, säger Tomas Karlsson, som driver spelbutiken TK.S Spel i Norrköping, där systemet lämnades in.

”Var rätt så nice”

Systemet var ett andelsspel, utskrivet på tre andelar.

Hade du en andel?

– Jag var inte delaktig i det där, men jag vet hur raden såg ut. Jag var oskyldig som sagt, annars hade jag firat hårt i natt, säger Karlsson.

Karlssons stamkunder satt i butiken och skissade på kupongen innan stängning.

– Jag vet vilka det är och de satt här i butiken och gjorde systemet i går kväll. Precis innan stängning lämnade de in systemet och gick hem och kollade på det.

– Jag hade kontakt med dem under kvällen, det var rätt så nice... De får 932 000 kronor var tror jag de sa. Jag hoppas de kommer med en liten present, ha ha.

En okej extralön den 25:e...

– Skojar du! Det klarar man sig på ett tag. Det här är vana vinnare och vana spelare.

Firade de i natt?

– Jag vet faktiskt inte, men jag antar det.

Det andra systemet som prickade in åtta rätt var inlämnat via atg.se, innehöll en spik och kostade över 2 000 kronor att lämna in. Den vinnande spelaren är bosatt någonstans i Kronobergs Län.

”Gått ruggigt bra”

TK.S Spel är flitigt återkommande i ATG:s vinstlistor och det har duggat in miljonvinster till butiken tidigare. 2012 vann Tomas Karlsson 12

miljoner kronor tillsammas med sina vänner, då hade han själv en andel och fick runt en halv miljon kronor. Under 2013 hamnade han i ett nytt vinststim då han spelade in 1,7 miljoner kronor på bara ett par veckor.

Hur går spelet för dagen?

– Vi har ju dragit in miljonvinster tidigare. För tre veckor sedan satte vi andelsspelet på V86 och fick 165 000 kronor. Det var inga pengar i helgen, men vi satte tre-fyra V75-system då. Annars är det V4 som går ruggigt bra. Jag har ett ”lunchpaket” som jag säljer, och det har gått snuskigt bra. V4 är ett underskattat spel, som kan ge riktigt bra pengar. Vi hade en period där vi satte V4 i sju-åtta dagar i streck.