Här sluter Nybrink och Melander fred

TRAV

Profilerna har pratat ut efter förra veckans stora debatt

Foto: Micke Nybrink och Marcus Melander pratade i helgen ut efter förra veckas bråk.

Efter en vecka full av tuff kritik.

Micke Nybrink och Marcus Melander har försonats.

– Att det blev lite tjafs handlar bara om rent missförstånd, vi pratade om olika saker och inte direkt med varandra, säger Micke Nybrink till Trav365.

Förra veckans stora trav-snackis var Micke Nybrinks uttalanden kring stall Melander där han hävdade att Markus Melander, talesman i stallet, inte gav tillräckligt med information om deras hästar.

Melander i sin tur gav svar på tal och hävdade att Nybrink inte är tillräckligt påläst.

– Jag sitter i telefon flera timmar i veckan bara för att göra de här intervjuerna och säger vad jag tror och vet. Vi får ta skiten för att han är en dålig spelare, sa Marcus Melander då.

Men efter att de båda träffats och pratat ut har trav-profilerna nu försonats.

Och enligt Jessica Almenäs Twitterinlägg ser det ut att vara glada miner på båda två.

– Att det blev lite tjafs handlar bara om rent missförstånd, vi pratade om olika saker och inte direkt med varandra. Nästa gång gör vi det, utan mellanhand. Vi tycker exakt samma i den här frågan, säger Micke Nybrink till Trav365.

Hyllar Melander

Marcus Melander lägger ner flera timmar i veckan i telefonen för att ge spelarkåren information om stallets hästar.

Ett jobb Micke Nybrink nu vill hylla – trots förra veckans kritik mot stallet.

– Marcus gör redan sitt bästa och kommer fortsätta med det. Ingen kan begära att han ska gissa om han inte vet. Han är en hjälte som har ett tufft jobb och “tusen” hästar att hålla ordning på.

Hur tycker du landets småspelare ska förhålla sig till tidiga kuskintervjuer, när ändringar faktiskt kan ske på lördagen kort innan start?
– Det är viktigt att den tidiga informationen är så bra som möjligt och jag tror att alla stall tjänar på att anstränga sig så att den blir så bra som möjligt. Den genomsnittlige småspelaren har inte möjlighet att sitta ända fram till start. Det var här jag efterlyste en lätt uppryckning, större grej än så var det inte, avslutar Micke Nybrink.