Trav

Vilka har vunnit 15 miljoner kr?

Av: 

Minimedia

Patrik Fernlund

Här i Ystads spel och tobak lämnades ett av miljonsystemen in.
Här i Ystads spel och tobak lämnades ett av miljonsystemen in.

TRAV

15 miljoner kronor.

Det har två okända vinnare att hämta ut efter att blivit ensamma om att få sex rätt på V64 i går.

– Personen får gärna komma in och bjuda på tårta, säger Richard Nilsson på Ystads spel och tobak där ett av miljonsystemen lämnades in.

Richard Nilsson

Juhani Partanen.

Så heter kusken och tränaren som lyckades ordna 7,5 miljon till två spelare på V64 under onsdagen. Partanen inledde själv med att sätta dit 15-oddsaren Cash Arriba i den andra V64-avdelningen.

– Cash Arriba har gjort bra lopp, och nu hade vi bra läge i kortlopp och med ett kvartsstängt huvudlag tog han i, sa Örebrotränaren efter segern.

Men Partanen nöjde sig inte med en seger till stallet utan i loppet efter vann Ligist Box från rygg ledaren till 64 gånger insatsen. Lärlingen Magnus S Karlsson körde ett perfekt lopp med sin häst och när luckan uppenbarade sig mitt på upploppet växlade hästen enkelt ner ledaren Lass Hausse.

– Ligist Box är en besvärlig häst, som jag flera gånger har sagt ska sluta. Pensionärerna som äger den vill fortsätta och det är jättekul att vi kunde vinna ett sådant här lopp.

Småspelare

När Partanens dubbla smällkarameller vunnit så hade de flesta spelare redan kastat sin V64-kupong i papperskorgen. När sedan Örjan Kihlström vunnit med Hobgoblin Face i den femte avdelningen återstod bara nio stycken system. När Björn Goop satte dit Vanessa du Ling i den avslutande avdelningen var det bara två system som lyckades pricka in alla sex vinnarna.

Utdelningen: 7,6 miljoner kronor.

Ordspåret, ”man måste spela stora system för att lyckas”, stämmer inte in på onsdagens vinnare.

Ett system, som var inlämnat på atg.se, kostade 180 kronor. Det andra vinnande systemet var inlämnat på Ystad spel och tobak. Systemet kostade 240 kronor och innehöll två spikar.

– Jag har ingen aning om vem det är, jag har inte öppnat butiken för dagen än men det vore jättekul om vinnaren kom in och bjöd på tårta, säger Richard Nilsson och fortsätter:

– Det kan vara en stamkund, jag hoppas i alla fall på det. Jag önskar i alla fall vinnaren ett stort grattis och detta var perfekt för min butik. Nu hoppas vi det blir bra tryck i butiken efter den här vinsten.

Den andra storvinnaren, som spelade via atg.se, har redan fått sina pengar till sitt konto på ATG. Men någon kontakt med personen får inte Hasse Svennehed, PR-chef på ATG.

– Jag vet vem vinnaren är, men personen svara inte när jag ringer, säger Hasse Svennehed.

ATG
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!