Håller spets – kan leda loppet runt om

Expertens DD-tips – måndagen den 23 september från Mantorp

avTrav365

Publicerad:
Foto: TR BILD
Sportbladets Casper Hedberg tippar Dagens Dubbel från Mantorp.

Här är Sportbladets Dagens Dubbel-tips till kvällens lopp på Mantorp, måndagen den 23 september.

Spelstopp DD 20.56

Sportkanalen 22.00

ATG Live 18.00

ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladet-profilernas V86- och V75-system på ATG Tillsammans. Här kan du gå med i laget! [Extern länk]


DD-1

Rankning: 12–1–3–7–5–6–4–8–2–11–9–10.

Kommentar: Arbiggan var senast tapper som tvåa i ett V86-lopp och Rickard Svanstedt har i princip tagit på sig förlusten då upplägget blev allt för offensivt. Med en mer gynnsam resa nu har hon god chans att kunna runda samtliga konkurrenter till seger, men hon har ett knepigt läge så rådet är att strecka flera. Easy Creation såg ut att ha krafter kvar över mål och bara hon inte blir fast på innerspåret borde hon kunna utmana.

DD-2

Rankning: 9–1–5–3–8–4–11–10–2–6.

Kommentar: Manuzio Hanover har gjort flera fina insatser på slutet mot ganska så bra motstånd. Senast galopperade han oturligt (trampade upp i vagn?), annars har han bara galopperat i lopp vid ett tidigare tillfälle så han är att räkna som travsäker. Det ser ut att kunna bli lite körning om spetsen här och Manuzio Hanover kan spara sitt krut till spurten i stället. Domino Brick kan leda runt om, om han håller upp spets.

DD-systemet – 6 rader

DD-1: 12–1–3.

DD-2: 9–1.

Vem tar spets?

DD-1: Easy Creation gör ett försök, men både C.R.Nobless och Very Many Legs tar sig nog förbi och då är det den sistnämnda som sitter i ledningen.

DD-2: Domino Brick är snabb ut och Rickard Svanstedt har siktet inställt mot ledningen. Spotlight Brodde är också snabb ut och Simb Triumph kommer också att göra ett försök att nå ledningen. Domino Brick har dock en liten fördel.


Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM