Hästarna som kan ge dig 43 miljoner

TRAV

Tränarna om hästarna du inte får glömma bort i jakten på miljonerna

Foto: Jätteskrällen? Kanske kan Nantucket bidra till miljonregn på lördag. Tränaren och kusken Mercedes Balogh låter positiv inför loppet. ”Sitter nog formen där på. Han blev åtgärdad efter den senaste starten och har varit riktigt på hugget efter det, så det verkar bra”, säger hon.

De är bortglömda av V75-pelarna.

Men tränarna låter uppåt i intervjuerna inför loppen.

Här är hästarna som du bör se upp för på lördag om du vill ha miljonerna.

Läs alla tränarrapporter inför V75

43 miljoner kronor ligger och väntar på den spelare som blir ensam vinnare med alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Romme.

Men för att vinna miljonerna – måste du hitta hästarna som blir lite betrodda av spelarna.

Trav365 hjälper dig på vägen och listar hästarna som kan skrälla – men där tränarna är optimistiska.

✓V75-1

10 Nantucket  – spelad till noll procent just nu

”Sitter nog formen där på. Han blev åtgärdad efter den senaste starten och har varit riktigt på hugget efter det, så det verkar bra. Han gjorde ett bra lopp direkt när han kom och då hade det varit mer än en liten paus. Det är ingenting jag oroar mig för. Jag tycker inte att det var så jätteblodiga hästar, säger tränaren och kusken Mercedes Balogh.

✓V75-2

3 Littlemissunshine – spelad till åtta procent just nu

”Mår bra. Hon gick ett jobb i onsdags i regn, på skitig bana, i storm och på geggamoja. Hon kändes helt fantastisk, vi är jättenöjda med henne. Ett bra läge, vi får se vad som händer från start. Får försöka komma till i loppet, antar att det blir full körning. Hon ska räknas. Det är en riktigt fin häst, ni får lära er någon gång” säger tränaren Stefan P Pettersson.

✓V75-3

7 Francais du Gull – spelad till sex procent just nu

”Var jag inne och körde ett banjobb med i tisdags och allting var väl. Jag löpte ur honom lite, han kändes bra. Har gått mycket rakbana annars efter Rättviksstarten. Med tolv hästar bakom bilen är det bara att köra framåt direkt, det går inte att backa, jag säger åt Johan att köra offensivt. Har en känsla av att han kan sitta långt fram, tycker det är läge för det. Är på väg uppåt i form och kan   göra en bra insats, säger tränaren Erik Lindegren.

✓V75-4

5 Super Photo Bood  spelad till tre procent just nu

”Var bra senast när han vann. När han är på rätt humör så är han en rätt så bra häst, men det är lite humör på honom. Han har skött sig bra på slutet. Spåret passar bra. Öppnar nästan bättre när han har spår en bit ut på vingen. Kan vara en outsider”, säger kusken Carl Johan Jepson

✓V75-5

7 Black Jack B. – spelad till två procent just nu

”Är bra i form sedan länge. Han har varit bra i en lång period. Senast stämde det väldigt taktiskt. Klart att det är hårdare nu men samtidigt vann han överlägset. Så man ska inte säga att han är chanslös. Vi avvaktar och kör till slut. Det kan lösa sig. Vi försöker upprepa skrällen” säger tränaren Hans Karlsson.

✓V75-6

1 Buddha – spelad till åtta procent just nu

”Blir bara bättre och bättre. Det känns som att han är en tacksam häst som tar åt sig för varje tufft lopp han får. Blir bara finare och finare. Det är en väldigt intressant häst som såg bländande ut senast. Bombade till ledningen av sig själv i försöket men jag har inte en aning om hur Björn lägger upp det, säger Ola Frisell hos Stall Goop.

✓V75-7

9 You Talking to Me - spelad till sex procent just nu

”Har hunnit med att prova på monté mellan starterna. Skulle tro att tanken är att framöver ha honom i Frankrike och då fick han prova på monté här hemma först. Hästen är i alla falli bra form, känns jättefin och har ett passande läge. Jag tycker att han också bör dyka upp bland de tre främsta, säger Ola Frisell hos stall Björn Goop.

■ ■ ■ Här hittar du vad alla tränare säger inför lördagens lopp

Trav365