Hemliga vinnaren: Så vann jag 9 milj

TRAV

Han är en av Sveriges skickligaste spelare – avslöjar sitt unika system till helgens V75

Foto: Mannen vann 3,2 miljoner på V75 för några år sedan. Förra helgen kom nästa storvinst då han lyckades vinna 8,8 miljoner.

För några år sedan vann han 3,2 miljoner på V75.

I lördags drog han in ytterligare 8,8 miljoner.

Exklusivt för Trav365 bjuder spelproffset på sina bästa tips till V75 på Solvalla.

– Jag tror att det blir stora pengar igen, säger succévinnaren från Järfälla.

Mannen, som är i medelåldern, vill vara anonym.

Han är i spelarkretsar ansedd som en av Sveriges skickligaste travspelare.

I lördags slog mannen till i den extremt svåra V75-omgången i Mantorp. Han var en av sex vinnare med sju rätt och belönades rikligt. Systemet, som kostade 9 000 kronor i insats, var inlämnat på Riddarspelet i Järfälla. Den totala vinsten blev 8 825 605 kronor. Men det var långt ifrån första gången som storspelaren vann miljon belopp.

– Han är ett riktigt proffs som har vunnit stora pengar flera gånger. Jag är imponerad över hur skicklig han är. Han spelar mycket fint och har väldigt bra koll på hästarna. Han har även goda kontakter inom travet och det här är ingen slump, säger vännen Nidal Bedros, som äger butiken Riddarspelet i Järfälla.

Vann miljoner

För tre år sedan vann mannen 2,3 miljoner på V75. Sedan har det blivit ett antal stora vinster innan han slog till i lördags.

– Han hade spikat Indigo Broline och Ted Blågul. Det var två snygga spikar och de var inte favoriter. Han är stamkund hos mig och jag känner honom väl, fortsätter Bedros.

Hur har veckan varit för storvinnaren?

– Den har varit omtumlande. Han festade hår med familj och vänner natten efter storvinsten. Jag har pratat med honom varje dag men han har inte spelat något i veckan. Det är många som frågar vem han är men han vill vara anonym. På lördag ska han bjuda alla kunder i butiken på tårta.

Vad ska han göra för vinstpengarna?

- Vi har inte pratat så mycket om det. Han kanske köper ett fint hus. Sedan är det inte omöjligt att det blir någon häst. Han har funderat lite på att bli hästägare.

Hur ser han på lördagens V75-tävlingar på Solvalla?

– Han tror att det blir hög utdelning igen och säger att han har flera riktigt bra vinnare. Han har bra självförtroende nu och tror att det blir vinst igen, säger Nidal Bedros.