”Skrällen som sopar bort alla på V86 i kväll”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 20 januari på Åby och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: 

Trav365

Anna-Karin Rundqvists Vera Spiro är en superskräll på V86 i kväll.
Anna-Karin Rundqvists Vera Spiro är en superskräll på V86 i kväll.

Förra onsdagen prickade Sportbladet in full pott på två system på V86 – där ett av systemen gav över 13 000 kronor i vinst per andel.

I kväll avgörs omgången på Åby och Solvalla och experterna har synat omgången med sina vassa spikförslag och miljonrensare.

Du har möjlighet att rygga Sportbladet-experternas andelssystem via länkarna nedan.

– Mitt drag kan vara jätteskrällen som sopar bort alla på V86, säger Erik Pettersson.

MISSA INTE: Senaste avsnittet av V86-podden ”Spets & Slut” i spelaren nedan.


ANNONS: Här ryggar du Sportbladets andelssystem på V86. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll avgörs V86 på Åby och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30.

Missa inte senaste avsnittet av Sportbladets V86-podd ”Spets & Slut” i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här ryggar du V86-poddens system. [Extern länk]


ANNONS: Här ryggar du systemet V86-intervjuerna i kväll. [Extern länk]


Vid förra onsdagens V86-omgång blev det succé för två av Sportbladets andelssystem som fick åtta rätt. Så här gick det:

Sportbladet Exklusiv, som spelas á sex andelar.

Kostnad per andel: 888 kronor.

Nettovinst per andel: 13 585 kronor.

Sportbladets tv-rad, som spelas á tio andelar.

Kostnad per andel: 144 kronor.

Nettovinst per andel: 7 895 kronor.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 14.31, onsdagen den 20 januari.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

Det är kanon att 10 Demon Ima (V86-1) startar just i den första avdelningen, därmed kanske några inte vågar spika, för att eventuellt åka ur direkt. Jag blev mäkta imponerad senast på Kalmar då han fick lägga flera speeder under loppet, men ändå bara gick undan. Det här är en topphäst i vardande och det ser dessutom ut som att det kan bli lite körning om ledningen inledningsvis. När Johan väl kör framåt kan han nog få överta ledingen också. Det här är spel mot ett mål och det är bara att inleda med en mycket stabil spik.

Miljonrensarna

V86-4 är ett öppet lopp, även om favoriten troligtvis kan bli svårslagen som startsnabb från ett bra spår. Men kvick är även 3 Ten Times i loppet och det ser ut att bli lite intressanta ändringar där. Snabb ut och borde få en fin resa. Jag varna som lite spelad. Fyra procent.

5 Janis Joplin Boko (V86-8) var ute i ett liknande gäng senast, galopperade, spurtade ikapp – och gick i mål med i princip alla krafter sparade. Nu är läget bättre och hästen kan öppna bra. Korpi är näppeligen blyg och lär skicka iväg sin springare till max här. Bör får en fin resa i främre träffen. Kan absolut vinna loppet då. Fyra procent.

Tänk på att...

... det är Solvalla och Åby som delar på V86-loppen den här januarionsdagen.

... 2 Destiny Laughed (V86-2) är anmäld med en bajk, det är alltid intressant. Hon är min knappa spetsfavorit och det kan bära hela vägen. Att hon inte orkade haka på briljante Marion Fouty Bon må vara henne förlåtet.

... Anna-Karin Rundqvist låter riktigt nöjd med 3 Vera Spiro (V86-3). Stefan Persson upp nu och en jänkarvagn åker på. Hästen satt fast med mycket senast. Kan vara den där jätteskrällen som sopar bort ”alla” på V86. Tre procent.

... det är anmält med jänkarvagn på Melanders duo 11 Iceland Radio och 12 Fuel Burn i V86-8.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

10 Demon Ima (V86-1) är en topphäst som tagit tre raka efter paus. Senast vann han enkelt på V75 och den här gången ser uppgiften mycket passande ut. Oavsett lopp tror jag Johan Untersteiners löfte har en toppchans!

Miljonrensarna

8 Fabio de Pervenche (V86-5) har gjort bra lopp hos Conrad Lugauer och blir bara bättre och bättre. Det är en lite hetsig häst som inte får ödsla för mycket kraft i onödan. Det låter bra från stall Lugauer och när han blir bortglömd mot den stora favoriten, som inte startat på länge, känns det givet och ta med honom. 12 procent.

Tänk på att...

... V86 delas mellan Åby och Solvalla den här veckan. Dubbla open stretch gäller på Åbyovalen.

... 4 Danielle D.D. (V86-3) kommer med tre raka segrar. Dock är skor ett minus som kan sätta ner henne.

... 9 Matilda Cash (V86-8) har dokumenterad form och ska ses med bra chans i avslutningen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

10 Demon Ima (V86-1) står inför en mycket, mycket passande uppgift. Han är minst ett huvud högre än sina konkurrenter i det här loppet. Vid gardering får man spekulera i sjukdom eller galopp, det finns inte på min karta.

2 Young King (V86-6) står med riktigt intressanta förutsättningar den här gången. Hästen kan öppna okej i voltstart och offensive Rikard N Skoglund bör testa framåt mot ledningen efter en bit. Kommer han dit ska han räknas mycket tidigt. Det står bra hästar 20 meter bakom, men det här jobbigt att plocka tillägg på ”Kingen”...

Miljonrensarna

Det var ett läckert intryck på 4 Sashay Kemp (V86-2) senast och hon trivs över 1 600 meter, deklarerar tränaren Stefan ”Tarzan” Melander. Det bör bli svårt att nå ledningen här, men det är inte omöjligt. Möter inga överdjur här och står fint till. Får oavsett ett fint lopp och kan överraska – igen. Sex procent.

V86-7 är ett vidöppet lopp för mig och jag tycker att man ska ha med 6 Edler och 7 Fajm Composite mycket tidigt på lapparna. Den senare kommer med fin form och kan öppna snabbt. Dessutom hängs troligtvis en jänkarvagn på för första gången bakom hästen. 12 respektive tre procent.

Tänk på att...

... Solvalla och Åby ansvarar för V86-loppen den här veckan. Det ser ut att kunna bli lite lurigt vad gäller vädret i Stockholm och Mölndal. I Stockholm ska det bli snö eller snöblandat regn och enligt prognoserna så ska regnet ösa ner på västkusten under onsdagskvällen. Kan vara vettigt att kolla över banförhållandena här.

... 1 Millmighty (V86-5) har jag jagat lite på sistone, men det har mest blivit preparé. Nu är läget bra och Mahony vill köra i ledningen. Därifrån är han inte alls lätt att slå. Stor favorit i loppet blir 7 Ivory di Quattro, men denne har inte startat på mycket länge och det kan saknas tempot. Det är svårt att runda på Åbytravet.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

10 Demon Ima (V86-1) har alltid visat hög kapacitet och i den senaste starten så fick han visa upp sig på allvar för den stora publiken vid V75-seger. Han imponerade stort och håller han sig bara fräsch framöver så kommer han gå hela vägen till Gulddivisionen. Har överkapacitet för den här klassen och utan strul så blir det en ny seger här.

1 Millmighty (V86-5) har fått två lopp i kroppen och nu ser det väldigt intressant ut då han borde bli svår att plocka 40 meters tillägg på. Är en rolig chansspik!

Miljonrensarna

10 My Dream Art (V86-6) gör debut i ny regi och han har tidigare matchats tufft och härdats i V75. Blir att räkna med direkt och ska streckas tidigt på kupongen. Sex procent.

11 Iceland Radio (V86-8) är bra för den här sortens lopp och i den senaste starten så gick hon med bra fart över mål och hade nog en del sparat till slut. Blir det lite körning nu så kommer hennes spurt att bita bra över upploppet och nu kan det dessutom bli en amerikansk vagn. 14 procent.

Tänk på att...

2 Destiny Laughed (V86-2) är anmäld med en amerikansk vagn vilket vore en spännande uppväxling.

4 Danielle D.D. (V86-3) vann väldigt enkelt i senaste starten men då var det barfota runt om och nu krävs det ju skor. Hon är en favorit som jag kommer gardera. 

9 She Follow Me (V86-4) löste det sig aldrig för senast men hon såg formstark ut som fastlåst. Hon hade krafter sparade även i starten före det och löser det sig bättre den här gången så kan det vara dags för en seger.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åby och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga V86 i sista stund. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!