Storhästägare i otäck krock med traktor

På väg till skidstjärnan Frida Karlsson när det small

Mentale tränaren och coachen Stig Wiklund, 67, var under tisdagen inblandad i en otäck bilolycka.

På väg till skidstjärnan Frida Karlsson krockade han med en traktor.

– Det gäller att vara tacksam över livet varje dag, säger Stig Wiklund.

Med skidstjärnorna Frida Karlsson, Johan Olsson, Helena Ekholm, och travprofilerna Johnny Takter, Robert Bergh och Jörgen Westholm med många fler idrottsutövare i sitt stall är Stig Wiklund, 67, en av Sveriges främste mentala tränare och coacher. Wiklund är också storhästägare där han bland annat äger stortalangen Grisle Odin G.L. tillsammans med VM-guldmedaljören Frida Karlsson.

Det var också på väg till Frida Karlsson i Sollefteå under tisdagen som Wiklund var inblandad i en otäck bilolycka. Wiklund berättar själv på sin Twitter att han krockade med en traktor.

”Smal och hal väg”

På grund av avstängd väg när Stig Wiklund var framme i Viksjö tog Wiklund en väg genom skogen, det var där det small med traktorn.

– Ibland är det små marginaler i livet. Jag krockade med en traktor på den mycket smala och hala vägen, berättar Stig Wiklund och fortsätter:
– Det är många tankar som passerar just i stunden. Det är bara att konstatera att livet många gånger är skört.

Trots den otäcka smällen klarade sig Stig Wiklund mirakulöst undan värre skador.

– Hade jag frontalkrockat mot skopan på traktorn, vilket var nära, hade det blivit något helt annat. Det gäller att vara tacksam över livet varje dag, säger Stig Wiklund.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!