V86-tips

Jackpott 17 miljoner kr: ”Måste varna kraftigt”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 2 februari på Jägersro och Solvalla • Här kan du rygga andelssystemen

Av: 

Trav365

Gustav Johansson kör skrällen Ingesson på V86 i kväll.
Gustav Johansson kör skrällen Ingesson på V86 i kväll.

TRAV

Jackpott 17 miljoner kronor till en ensam vinnare. Det står på kvällens V86-meny från Jägersro och Solvalla.

Här är Sportbladet-experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

– Det är dags att ta betalt snart, säger Erik Pettersson om ett av sina miljondrag.

– Jag vill varna kraftig för min skräll, säger Mario Lipovac.


ANNONS: V86-jackpott 17 miljoner i kväll. Här kan du ta rygg på Sportbladets exklusiva jackpott-system. Spelstopp 20.30. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll är det V86 på Jägersro och Solvalla. Omgången har spelstopp 20.30 och kryddas med 17 miljoner kronor i jackpott till en ensam vinnare.

V86-podden: I spelaren ovan hittar du senaste avsnittet av V86-podden Spets & Slut med Pettersson och Lipovac.

MISSA INTE: Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson Hetaste snacket Bästa spelet Rankning. Läs här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Super. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson. [Extern länk]


12 000 kronor på V75

I lördags prickade sex av systemen i andelslaget in alla sju rätt på V75. Bland annat satte Erik Pettersson Exklusiv till totalt 11 614 kronor och Flygares V75 till 12 238 kronor i vinst.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 13.30, onsdagen den 2 februari.


ANNONS: V86-jackpott 17 miljoner i kväll. Här hittar du alla V86-system i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Spets och slut. Det är det jag hoppas – och tror med 1 Velten Red Red Red (V86-7). Hästen är kvick ut, men lite svår att sätta in mot motståndet och spår 1 är lite lurigt att beräkna ifrån. Men jag tror på lite solfjäder-effekt och att Michael Nimczyk håller ut övriga. I spets, över 1 600 meter på Jägersro, ska det här vara en mycket bra chans. Bör ha mer spel på sig och jag ser ett stort spelvärde. Nio procent.

Miljonrensarna

4 Galileo Journey (V86-2) har bra kapacitet för ett sånt här lopp. Det kan bli körning mellan de betrodda, då kommer Kai P Jussila till slut. Åtta procent.

2 Make my Dream (V86-4) är omgångens bästa speldrag. Kan mycket väl vinna det här från rygg på ledaren eller ledningen. Dags att ta betalt snart. I kväll? Varför inte! Sex procent.

5 Surf’n Turf (V86-8) är ingen segermaskin, men loppet håller tveksam klass och det ser rätt så passande ut. Jag tycker hästen trivs bäst på kort distans. Kan spurta frenetiskt sista 300 metrarna. Räcker långt, med så kallad klaff. Tre procent.

Tänk på att...

… det är V86 Xpress på Solvalla och Jägersro i kväll. I Stockholm är det några minusgrader och klart och fint väder, i Malmö ska det vara några plusgrader.

… det är jackpott med totalt 17 miljoner kronor att spela om.

… Simon Woudstra kommer till Jägersro med 4 Velten Isabel (V86-5) och 1 Velten Red Red Red (V86-7). Han gör inte resan förgäves och är nöjd med båda, enligt mina kontakter. Båda ska streckas – tidigt.

4 A Cash Machine (V86-6) är en fint stammad dam som gör första starten i regi Westholm. Han har alltid djuren i ordning direkt. Duktige William Ekberg rattar. Kan bli pott! Det viskas om att en bra prestation stundar direkt...


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Stora system på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Lilla system på V86. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spiken

2 Quiz Roc (V86-1) har övertygat på slutet och mycket talar för att hon tar fjärde raka segern. Hon är extremt startsnabb i voltstart och Peter Ingves lär hitta till ledningen omgående, sedan ser jag inte vem som ska sätta upp tempot. Nej, det blir en klassisk spets- och slut-seger.

Miljonrensarna

14 Ingesson (V86-3) har det varit uppåt på några gånger utan framgång, men det låter fortsatt bra och hästen är uppfräschad. Tränar riktigt stark och till tre procent vill jag varna kraftigt.

10 Eyecandy (V86-5) var Morten Melin uppåt på senast, men då presterade hon sämre. Man ska byta lite i balansen och tror att hon kommer göra en stark prestation. Blir bortglömd på grund av senast. Sju procent.

Tänk på att...

… vi har en jackpott att lira om och en ensam vinnare kan plocka hem 17 miljoner.

4 A Cash Machine (V86-6) gör spännande debut för Jörgen Westholm. Jänkarvagnen åker på och jag tror William Ekberg leder väldigt länge.

2 Wingait Henke (V86-7) ska gå med ryckhuva för första gången vilket är intressant, men han blir inte tipsetta utan den ger jag till 1 Velten Red Red Red.

… avslutningen ser väldigt öppen ut om man börjar gardera. 12 Heloise Am visade toppform senast, men läget ställer till det?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Skrällkoll på V86. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

Vinna eller försvinna, lite så kalkylerar jag det för 9 Giantissimo (V86-3). Det finns galopprisk i volten, men går hästen iväg så ser det inte ut som att någon ska kunna utmana den här danske segermaskinen. Han verkar kunna det bästa och Birger Jörgensen lär köra offensivt. Procenten är på väg ner, det är tacksamt för det här är den solklart bästa V86-spiken i kväll!

Miljonrensarna

Skulle 1 Just Make It (V86-1) hålla upp rygg på ledaren, så kan det bli seger, även om hon kanske är mest trolig som plats- och/eller tvilling-häst. Två procent.

9 Bellis Frontline (V86-4) är bra, men spelet är lågt. En passande ekvation för mig, som tror på hästen. Nio procent.

Både 5 Famous Flame och 10 Eyecandy (V86-5) ska streckas omgående. Tre respektive sju procent.

Tänk på att...

… det är stor jackpott på V86 i kväll – totalt 17 miljoner kronor att spela om.

… Solvalla och Jägersro delar på omgången, fyra lopp på vardera bana.

2 Quiz Roc (V86-1) är ruskigt kvick ut i voltstart. Tar ledningen – vad händer sen? Kanske håller undan igen.

… Stian Eilefsen tränar 9 Strong Vacation (V86-6). Han säger att han har tuffat till träningen och det tar jag åt mig. Stian är riktigt säker! Dessutom funkade inte det norska huvudlaget senast. Två plus till kvällens race.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

1 Ninja’s Kiss (V86-4) inledde karriären strålande hos Mattias Djuse med tre segrar på fyra starter. Efter det har det strulat med skadebekymmer och hon har inte riktigt kommit till sin rätt. Nu återkommer hon efter ett längre uppehåll i ny regi och rapporterna är starka. Hon gick ett kval (17,5 full väg) den 5 januari i mycket fin stil med en avslutning i 12-tempo på en snöig bana. Efter det har allt känts bra och hon har fått ytterligare ett banjobb i kroppen.

Hon har lottats till ett perfekt läge direkt i comebacken och Örjan Kihlström hoppar upp. Jag får känslan att hon är redo för en rejäl insats direkt och Örjan lär ha siktet inställt på ledningen. Därifrån tror jag hon blir mycket svårslagen. Inte ens favorit i nuläget! Jag spikar.

Miljonrensarna

8 Eagle in the Sky (V86-6) har fin kapacitet, men kommer med två raka galopper. Nu plockar man bort brodden fram (som tränaren tror har varit anledning till galopperna) och planen är att direkt söka sig framåt. Felfri duger han för att segerstrida, trots läget. Fyra procent.

Jag får känslan att 5 Famous Flame (V86-5) är klart bättre än raden. Hon har nu gjort tre starter i sin nya regi, varav den senaste blev första felfria av dessa. Stilen var fin och hon höll farten hela vägen in i mål till en tredjeplats. Nu är tränaren uppåt, hon har säkerligen gått framåt med loppen och det blir halvstängt och rycktussar för första gången. Ingen seger ännu, men med rätt resa kan det vara dags nu. Varning. Tre procent.

Tänk på att...

… det är jackpott i kväll med fina extrapengar i potten.

3 Ninja Zon (V86-2) lär ta hand om ledningen, men det låter som att man vill se henne i ryggar. Blir det släpp till favoriten, 5 Ozzy’s Melody, kan loppet vara över.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Jägersro och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga ”V86 i sista stund” på V86 i kväll. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spiken

3 Ninja Zon (V86-2) är startsnabb och jag läser tidig ledning här. När ekipaget inte ens är favorit tar jag ställning och spikar till fina 27 procent.

Miljonrensarna

10 Darah Bibo (V86-1) är en stenhård märr som alltid gör sitt i loppen, sju procent tycker jag är intressant. Favoriten 2 Quiz Roc har gjort allting rätt på sista tiden men möter tuffare motstånd denna gång.

11 Black in Black (V86-3) är inte alls tokig i grunden. Jag tror tränaren Christian Fiore ställt i ordning här. Sex procent är mumma!

5 Loveley Lasse (V86-7) har gjort bra lopp senaste tiden utan att få full utdelning. Kan det vara dags i kväll? Åtta procent.

Tänk på att...

… 17 miljoner ligger i jackpott på V86 i kväll.

… Jägersro delar på tävlingarna tillsammans med Solvalla. Spets är guld värt på Malmö-banan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Stora på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Skrällkoll på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här hittar du alla andelssystem på V86 i kväll. Spelstopp 20.30. [Extern länk]


MISSA INTE! Möjlighet att ta rygg på Sportbladets Livesystem!

ANNONS: Här ryggar ni Livesystemet. [Extern länk]

LIVESYSTEMET:

V86-1: 5, 7, 8, 9, 12 (res 6-4)

V86-2: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11 (res 8-9)

V86-3: 7 Destiny Effe (res 2-3)

V86-4: 4 Charlock Wiking (res 9-6)

V86-5: 1, 4, 5, 7, 10, 12 (res 3-6)

V86-6: 3, 5 (res 10-8)

V86-7: 5, 6, 8, 9, 10, 11, 13 (res 15-14)

V86-8: 1, 2, 9 (res 5-7)

10 080 rader / 2 520 kronor

Bästa spikarna

7 Destiny Effe (V86-3) har imponerat stort hos Björn Goop och tagit två övertygande segrar. Senast kördes hon till ledningen och stack undan till en enkel seger mot några klart lovande treåringar. Bold Eagle-stoet blir mycket svårstoppad ikväll och spikas.

4 Charlock Wiking (V86-4) vann enkelt från spets senast och förutsättningarna ikväll är riktigt bra på nytt. Kommer laddas och då jag tror han kommer till ledningen är det hästen att slå. Mycket spelvärd spik.

Bästa draget

2 Niras Donatello (V86-8) kommer med två raka segrar och har alltså formen på topp. Perfekt utgångsläge och nu ska man testa en amerikansk vagn för första gången. Möter tuffare motstånd men till sex procent är han spännande.

RANKING

V86-1: 9-8-7-5-12

V86-2: 7-11-6-2-3

V86-3: 7-2-3-1-6

V86-4: 4-9-6-5-10

V86-5: 12-5-10-1-7

V86-6: 3-5-10-8-6

V86-7: 5-9-10-6-13

V86-8: 9-2-1-5-7

RÄTTA RADEN:

V86-1: 5 Global Best Lover, värde: 113 kronor.

V86-2: 7 Vincent Cheri, värde: 220 kronor.

V86-3: 7 Destiny Effe, värde: 260 kronor.

V86-4: 5 Conrads Massiv, värde: 1 299 kronor.

V86-5: 3 Arachis P.R., värde: 6 175 kronor.

V86-6: 5 Global Believer, värde: 78 525 kronor.

V86-7: 10 Fighter Simoni, värde: 256 338 kronor.

V86-8: 1 Inspiration, värde: 471 358 kronor.

UTDELNINGEN:

8 rätt: 471 358 kronor.

7 rätt: 1 967 kronor.

6 rätt: 150 kronor.

Skriv inlägg
 • Nils Larsson

  Tack för idag och ha nu en fortsatt trevlig kväll

 • Nils Larsson

  Grattis till alla vinnare ikväll!

 • Nils Larsson

  RÄTTA RADEN:

  V86-1: 5 Global Best Lover, värde: 113 kronor.

  V86-2: 7 Vincent Cheri, värde: 220 kronor.

  V86-3: 7 Destiny Effe, värde: 260 kronor.

  V86-4: 5 Conrads Massiv, värde: 1 299 kronor.

  V86-5: 3 Arachis P.R., värde: 6 175 kronor.

  V86-6: 5 Global Believer, värde: 78 525 kronor.

  V86-7: 10 Fighter Simoni, värde: 256 338 kronor.

  V86-8: 1 Inspiration, värde: 471 358 kronor.

  UTDELNINGEN:

  8 rätt: 471 358 kronor.

  7 rätt: 1 967 kronor.

  6 rätt: 150 kronor.

 • Otroligt härligt det måste vara när allt stämmer som för Lövgren nu. Hoppas han går fri nu från drivningsincidenten. Svårt att tro att han är en djurplågare

  peterk
 • Rak dubbel 10 mot 1

  Samma ture
Publisert:

LÄS VIDARE

”En häst jag jagat – står på tur för en seger...”

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V86-tips

V86-tips

V86

Trav

Hästar