Superskrällen som chockade spelarna

Foto: Kanal75
Marcus Schön ordnade miljonutdelning på sju rätt då han skrällt med Tidied Accelerator.
TRAV

Jätteskrällen Tidied Accelerator såg till att det blev miljonutdelning på V86 i kväll.

Via en mäktig avslutning kunde hästen hinna fram till seger och chocka spelarna.

– Tar jag bort en häst på hela året tar jag bort Tidied Accelerator, sa spelexperten Micke Nybrink.

Talangen Marcus Schön slog till med en rejäl praktskräll på V86 i kväll då han vann med Tidied Accelerator i V86-2. Det såg länge ut som det skulle bli seger för Your Highness men längst ut kom Schön flygandes med sin springare och till slut blev det en knapp men säker seger.

– Skötaren sa att jag inte fick köra invändigt idag och hästen besitter jättefin kapacitet. Det har varit tufft och jag är fruktansvärt glad, sa Marcus som i november förra året förlorade synen på höger öga.

Det var ingen lätthittad vinnare och en som var chockad var spelexperten Micke Nybrink i TV12.

– Årets svåraste vinnare, tar jag bort en häst på hela året tar jag bort Tidied Accelerator, sa Nybrink.

”Han äger hela världen”

Stefan Melander som tränar Tidied Accelerator hade en riktigt bra dag på travbanan och han vann även med Talk The Talk och Digital Frame.

– Han är läcker, han är inte så stor men det är en fruktansvärd skalle på honom och det ser ut som han äger hela världen, sa Stefan Melander om Digital Frame. 

Untersteiner dominerade på Åby

Om det var Melander på Solvalla så var det Peter Untersteiner som dominerade på Åbytravet. Han började med att sätta dit storfavoriten Eketorpets Tess i första avdelningen och vann även med Whisper Line för att sedan avsluta med storskrällen Harpos Rockybalboa.

– Det är en bra onsdagskväll och jag kommer nog vakna av lite upplevelser i natt. Ägarna övertalade mig att anmäla till det här loppet och så fick han spår 12. Jag smög invändigt och hoppades på en matlapp men hästen var bra för dagen och har ryckt upp sig i år, sa Untersteiner efter skrällsegern.

1,6 miljoner till andelsspel i Norrköping

Det var ingen som lyckades att få alla rätt vilket betyder att det blir jackpott till nästa veckas V86. Sju rätt betalade 309 765 kronor och sex rätt belönades med 2 937 kronor. Bäst lyckades Vilbergen i Norrköping som vann hela 1 609 800 kronor i ett andelssystem som såldes i 43 andelar. Ett system inlämnat i Stockholm via ATG.se betalade ut 707 640 kronor.