Far och son vann 20 miljoner på V75

TRAV

Far och son spelade en Harry Boy för 180 kronor.

Tillsammans vann Bo och Örjan Nilsson 20,7 miljoner på V75.

Nu bjuder de Trav 365:s läsare på heta tips inför jackpottomgången.

Foto: Bo och Örjan Nilsson med en tavla som deras kompis målat och som föreställer Harry Boy och den vinstkupongen.

För några år sedan gick drömmen i uppfyllelse för familjen Nilsson. De var en av två vinnare med sju rätt i en supersvår omgång på Solvalla. De hade lämnat in ett så kallat ”Flex-Harry”-system för 180 kronor. Några timmar senare var de 20,7 miljoner kronor rikare.

– Det var en otrolig upplevelse. Familjen trodde att vi skojade när vi berättade att vi vunnit så mycket pengar, säger Bo Nilson.

Hur har livet förändrats efter storvinsten?

– Det är klart att det har förändrats en del. Vi lever ett behagligare liv, men skaffar oss inte mer än vi behöver. Barn och barnbarn har också fått en del av vinsten för att trygga sin framtid.

Döpte lyxbåten till Harry Boy

– Vi köpte även varsin lyxbåt jag och Örjan. De döpte vi till Harry Boy och Super Light. Men nu har vi bytt ut båtarna mot husbilar istället, säger Bo.

Det vinnande miljonsystemet var en så kallad ”Flex-Harry”. Det innebär att spelarna själva tar ut de hästar som de vill ha med. Sedan gör ATG:s datoriserade expert Harry Boy resten. Bo och Örjan Nilsson tog ut en enkelrad och lät Harry Boy fylla i resterande hästar. Ett par av vinnarna som de tog ut själva var Nyby Exet, Count Go och Super Light. Därav namnet på en av båtarna. Bo Nilsson har även blivit ägare till ett par hästar. En av dem är i träning hos Jörgen Westholm som kör och tränar Super Light.

Triss i åttor

Super Light var en jätteskräll när han vann och bland annat slog Scarlet Knight. Inför jackpottomgången i Mantorp bjuder Bo Nilsson på en enkelrad. Och han tipsar om en riktig smällkaramell som kan innebära miljoner i utdelning.

– Joli Bai och Charles Degiorgio (V75-3) är ett roligt drag. Han måste med på kupongen och får han bara rätt lopp kan han skrälla. Maltesen Degiorgio är en duktig hästkarl som vinner när man minst anar det.

– V75-omgången kan mycket väl börja med triss i åttor. Kom ihåg att jag har sagt det, säger Bo Nilsson.

Michael Carlsson/Minimedia