Sportbladets V64-tips

V64-1

TRAV

Loppet

Jättefint lopp och med alla starka hästar borde det kunna bli tryck på det och händelserikt.

Tipsettan

Intruder Kronos imponerar varje gång men nu är det hårdare emot och han kan behöva lite hjälp på vägen den här gången. Lyckas han vinna den tunga vägen är han ännu bättre än vad vi trott.

Motbuden

Notre Crown är en snygging med bra kapacitet. Comebacken var bra och med det loppet i kroppen kan toppformen vara nära.

Ypsilon Boko har galopperat på slutet men har trots det visat toppform. Kan krossa allt felfri.

Skrällbudet

No More Headache är i det här gänget inte mer än ett skrällbud, trots hög klass och fin form.

Spetsbudet

Bronx Sisu öppnar rejält bakom bilen, troligen räcker det ända till ledningen.

! Statistik­vinnaren

Bronx Sisu har vunnit hälften av sina starter och är bäst i ett lopp där det är många hästar som kan visa upp snygga siffror.

V64-2

Loppet

Kul lopp där många kan vara med och strida om segern förutsatt att tempot blir hyggligt.

Tipsettan

Izara fick inte chansen men formintrycket var fortsatt gott. Hon är lite vek för att vinna från dödens men från alla andra positioner är chanserna goda.

Motbuden

Super Brian har toppform, senast sköt han till vasst ur sen lucka. Pamona kan få bestämma i ledningen och blir i så fall svårslagen, vid andra scenarier får hon dock svårt att vinna.

Skrällbudet

Global Jewel har ett trist läge men är van lite hårdare motstånd.

Spetsbudet

United Ås är snabb ut, testas han i ledningen eller släpper han till Pamona? Utifrån är också Izara och framförallt Jasper Lane snabba ut, den sistnämnde kan svepa förbi allt vid full laddning.

! Statistik­vinnaren

Quassia Lascaux.

V64-3

Loppet

Årets bästa spik, hittills vill säga. Men kanske på topp tio även vid årets slut, vi har nämligen mycket svårt att se Feast Your Eyes förlora

Tipsettan

Feast Your Eyes har gjort två starter i Sverige. Efter en godkänd insats i debuten såg han senast snärtigare ut och höll också bra från ledningen. Det här motståndet är lättare än då. Som vi läser loppet tar Feast Your Eyes tidigt hand om ledningen för att sedan dirigera runt om.

Motbuden

King B.B. och Dewlin Sign är de två hästar som, kanske, kan mäta sig i kapacitet med vår tipsetta. Men titta vilka tråkiga lägen de har dragit.

Skrällbudet

Mimmi Granite var positiv senast och får en fin resa från sitt innerspår bakom bilen.

Spetsbudet

Feast Your Eyes.

! Statistik­vinnaren

Dewlin Sign.

V64-4

Loppet

Dåligt lopp.

Tipsettan

Naughty la Marc har svårt att få kontinuitet i sitt tävlande men har nu lopp i kroppen och har han tagit det på rätt sätt bör segerchansen vara god, det är i grunden en bra häst.

Motbuden

Royal Rox och Livi Charmer.

Skrällbudet

Showman Hörda?

Spetsbudet

Naughty la Marc har bästa spåret.

! Statistik­vinnaren

J’Avoir Hate

V64-5

Loppet

Två hästar höjer sig, den tredje förtjänar sin plats på kupongen tack vare konstant fin form.

Tipsettan

Nisse Bean var mycket nära att plocka ner ledande Yucca Boko senast, vilket var mycket bra med tanke på hur sakta det hade gått i loppet. Oavsett upplägg har han bra chans till revansch den här gången.

Motbuden

New Photo Guy befäste sin toppform via vass avslutning i en V75-final förra söndagen. Trots läget är han bra nog att blanda sig i detta. Trustworthy Ås har bra startryggar, får en fin resa och kan vinna om Nisse Bean får alltför jobbig resa samtidigt som New Photo Guy hamnar långt bak. Yucca Boko kan vinna igen om hon får bestämma som senast.

Skrällbudet

Victory Hill, förutsatt att tempot blir hårt.

Spetsbudet

Det ser ut som Yucca Boko tidigt borde kunna nå ledningen. Vann därifrån senast och testas där igen trots hårdare motstånd?

! Statistik­vinnaren

Nisse Bean har snygga 41 i vinstprocent.

V64-6

Loppet

Zilan Boko är en vettig spik för många, med tanke på läget, men inte för oss.

Tipsettan

De som följer våra tips vet att vi tycker att Zilan Boko är en fin häst men att vi, varje gång hon är i favoritposition, tycker att hon ska synas eftersom hon agerar mycket ojämnt. Risken är stor att hon får bestämma i ledningen och rinner undan men det får vi ta i så fall.

Motbuden

Lollo Zet är en härlig travare. Hon kanske är som allra bäst i ledningen men dit får hon svårt att nå. Ändå är hon ett givet motbud. Justfixit är snabb, tål att gå en bra bit i spåren numera. Rinette Streamline har formen på topp, liksom Lichi har.

Skrällbudet

Sweet Rockbank rankas ner bara på läget.

Spetsbudet

Ingen är i närheten av att ta en längd på Zilan Boko.

! Statistik­vinnaren

Zilan Boko har 37 i segeprocent.