Sjöstrands magiska succé: Vann 6,5 milj

Foto: Bildbyrån
Johan Sjöstrand har gjort succé på V86 under 2013.
TRAV

Flera spelare blev rika på travet under 2013.

Här minns Trav365 tillbaka på året som gått och listar de största och mest otroliga vinsterna.

På plats ett finns handbollsstjärnan Johan Sjöstrand som vunnit storvinst efter storvinst på V86 under året.

THW Kiel-målvakten och landslagsstjärnan Johan Sjöstrand har dominerat på V86-spelet under sommaren och hösten då han har radat storvinster.

För Trav365 har han berättat om flera av dem. I somras vann han 650 000 kronor tillsammans med en kompis på V86 och efter det drog vinstregnet över stjärnan igång.

Han har satt V86 flera gånger till och spelat in en massa sidovinster på diverse spelformer som V64, V75 och Dagens Dubbel.

I början av november drog han in 3,7 miljoner på V86 och bara någon vecka efter blev det över 2,1 miljoner kronor tillbaka. 

Veckan därpå var det dags igen – den gången blev det 750 000 kronor in på kontot.

Under november blev det otroliga 6,5 miljoner kronor i vinst.

– Det lönar sig om man pluggar på rejält, som jag gör. Det är väldigt många spelare som fallet bort bara det skräller lite, det behövs inte ens några jätteskrällar. Man kan spika tre favoriter, men ändå få betalt. V86 är ett riktigt bra spel på det viset, berättade Johan ”Hubbe” Sjöstrand då.

För pengarna planerade han att fortsätta satsa på travet.

– Jag ska hitta någon rolig häst att köpa. För de andra pengarna gör jag inte så mycket, jag har köpt fonder för dem och placerat. Nu har jag tur och tjänar bra på mitt jobb, så det här är bara bonuspengar.

”Jag spelade för dåligt”

I början december, då en spelare tog hela potten på V86 började läsare och travfolk direkt spekulera i om det var Sjöstrand som var framme igen.

Men den gången var det inte Hubbe.

– Det var inte jag. Jag spelade för dåligt. Jag lämnade in ett system. Men jag var hemma i Sverige måndag, tisdag,onsdag så jag var inte så påläst, sa han då.