Trav

Rekordraden – så gick det till

TRAV

Vägen till 47,3 miljoner

Många skakade på huvudet när en kvinna för två veckor sedan satte nytt vinstrekord på V75 genom att vinna 45 miljoner. Det rekordet stod sig inte länge då en man på lördagen ensam prickade in 7 rätt och för det belönades med ofattbara 47,3 miljoner.

– Jag känner han som vunnit och det är en riktig vinnare, berättar butiksägaren Raymond Saliba.

När det framkom att den norrländska kvinnan vunnit 45 miljoner genom att singelstrecka 57-oddsaren Real Desire samt ytterligare en storskräll skakade många storspelare på huvudet.

– Är man en seriös spelare spelar man inte på det sättet, menar storspelaren Nisse Nilox.

Likväl gjorde kvinnan det och skrattade säkert högt på väg till banken. Dagens vinnare får anses tillhöra Nisse Nilox kategori. På annat sätt kan man inte klassas om man lämnar in system för nästan 8 000 kronor vilket verkat vara fallet denna gång.

– Jag känner vinnaren och jag kan säga att han är ensam på systemet. Det är en risktagare både privat och i sitt jobb, säger Raymond Saliba.

Heltäckta

Enligt de uppgifter Trav 365 kommit över är systemet uppbyggt på tre spikar med övriga lopp heltäckta. Systemkonstruktionen måste därför varit enligt modellen 1 x 1 x 1 x 10 x 11 x 12 x 12.

– Han har spikat Elton Silvio, Loy Lavec och Have To Dance, säger Raymond Saliba.

Kostnadsfråga

Systemet är oerhört vackert komponerat, men också ett inte ovanligt sätt att spela för storspelare. V75 handlar i mångt och mycket om att undvika otur. Det gör man genom att heltäcka lopp och sedan är det mest en kostnadsfråga.

I vanlig ordning är det knapphändiga uppgifter gällande storvinnaren. Vi vet dock att han är i 40-årsåldern och har familj. Han är en storspelare och dessutom en framgångsrik sådan. Onekligen!

Vägen till 47 360 999 kronor

Kupongen

Såhär kan det vinnande systemet ha sett ut.

Läs också:

Jesper Fallenius, Minimedia , Mattias Spante, Minimedia

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!