”Vilken superkross – Elitloppet nästa?”

TRAV

Han tampades mot Nuncio och On Track Piraten ifjol – och gjorde topplopp gång på gång utan att kunna utmana de största kanonerna.

Nu har DD's Hitman laddat om – och comebacken, efter lång vintervila, var ruskigt frän att beskåda.

Petri Puro är en mästare – nu tror jag det är en häst för Elitloppet.

Totalt överlägsen.

DD's Hitman förgyllde onsdagskvällen.

Nu kommer de stora kanonerna ut på travbanorna – och jag njuter.

Men hur bra var inte Gareth Boko i debuten för Conrad Lugauer?

Jag tror att det kommer hända stora saker i stall Lugauer i år.

Hästarna ser ruskigt fina ut och han har det förspänt.

Både Tufetto Jet och Gareth Boko imponerade enormt.

Jag räknar med att Conrad Lugauer har ett av sina bästa år just 2017.

I övrigt:

Rajesh Face är en ny idol – sättet han rör sig på är magiskt.

Peter Untersteiner fortsätter att imponera – dubbel på V86.

Det börjar äntligen bli vår – nu kommer stjärnhästarna ut på banan. Läckert.

V86-omgången blev favoritbetonad, men som travälskare gjorde det ingenting.

Här är Sportbladets plusbetyg från omgången.

DD's Hitman

Kommentar: Snacka om comeback. Uppvisning. Spel mot ett mål. Ja, det var bara en häst på banan i V86-1. Hästen, som tampades mot de stora stjärnorna ifjol, såg bättre ut än någonsin nere på Jägersro. Det här är en superhäst och när man har en tränare som heter Petri Puro, ja då kan allt hända. Visst, det är långt kvar, men jag vill se Petri Puro i Elitloppet i år. Hästen gör knappast bort sig.

Gareth Boko

Kommentar: Du har läst det ovan – men vilken fräck comeback. Fick allt serverat men intrycket över upploppet och in över mål var magiskt att se. Det var på gränsen till gåshud. Jag har tyckt hästen sett lite tråkig ut hos Per Lennartsson, men ikväll var det som en ny häst. Det här är en kanon.


Rajesh Face

Kommentar: Den här kommer vinna Harpers Hanover. Kanske inte i år, men hästen är hur snygg som helst att kolla på, har en aktion som är underbar att skåda och jag tror motorn i hästen är enorm. Hästen lekte med hästar som Alamo Boko och Frozen. Lägg namnet på minnet.

Caddie Lisieux

Kommentar: Var enligt Kenneth Haugstad inte som bäst för dagen, men jag blir glad att hästen är tillbaka. Jag tror att Caddie var enormt mängdtränad inför detta och på så sätt fattades det lite. Helt naturligt, såklart. Men hästen lekte ändå hem segern.

OnTheWay Diamant

Kommentar: Ser bättre och bättre ut för Peter Untersteiner och med nytt huvudlag bombade hästen till ledningen och vann säkert. Nästa gång vill jag se barfota runt om, Peter. Då kan det gå undan...

Julia Håleryd

Kommentar: Kom till start med fyra raka segrar, men i kväll tog det stopp. Hästen var aldrig i närheten av seger och många spelare blev nog besvikna. Det är en fin häst som kommer igen.