Läsarna: Vore kul att se honom i Elitloppet

TRAV

Trots förlusten – läsarna hyllar den svenska stjärnan

Maharajah blev tvåa i söndagens storlopp Prix de France.

Nu hyllas hästen av Trav365:s läsare som vill se hästen i Elitloppet sista helgen i maj.

– Vore kul att se honom i Elitloppet, skriver Wil i Trav365:s liverapport.

Foto: Trav365:s läsare vill se Maharajah i Elitloppet.

Under söndagseftermiddagen möttes stjärnorna Ready Cash och Maharajah för andra gången inom loppet av två veckor. Den här gången avgjordes Prix de France på Vincennes bana i Frankrike.

Hård duell

Återigen blev det en tuff duell mellan hästarna och ännu en gång vann Ready Cash och Franck Nivard. Tvåa blev Maharajah och Örjan Kihlström.

Trav365:s Nils Larsson rapporterade minut för minut från loppet i vår liverapport och efter Maharajahs andraplats hyllades hästen av läsarna och flera vill se stjärnan i Elitloppet sista helgen i maj.

”Fantastisk prestation”

Läsaren Aahmen skriver:

– Fantastisk prestation igen av Marre. Tre starter på fyra veckor i Paris med resultaten 1 - 2 - 2 är helt sanslöst....Tredje gången gillt sista söndagen i maj kanske?

Till Elitloppet

Han får medhåll av läsaren Wil:

– Vore kul att få se honom i Eliloppet.

Här är några av reaktionerna efter loppet:

– Jag tror att Marre hade vunnit om inte 6:an bjöd Ready på rygg! Men Marre blir bättre och bättre snart tar han dem, skriver läsaren Stina.

– Ready Cash är bara bäst framförallt med lopp i ryggen på Maharajah. Det är dock inte fy skam att vara tvåa igen. Om ett år kan styrkeförhållandena vara omvända, skriver Janne.

– Återigen ett riktigt bra lopp av Maharajah, denna gången kändes det som Maharajah gjorde ett bättre lopp tycker jag ändå, skriver Jacob.

– Ojojoj, två ruggiga prestationer. Även Lana del Rio är tillbaka på allvar. Han var ju tom bättre än Lisa America som unghäst, men fick sedan lite skadeproblem, skriver Jeppe.