Spelare vann 8,8 milj – festade hela natten

TRAV

Mannen i Järfälla vann miljonvinst i helgen – följde loppen i butiken

Foto: Kanal 75

För tre år sedan vann han 3,2 miljoner kronor på V75.

Nu slog storspelaren till igen och vann 8,8 miljoner.

– Han är ett proffs, säger Nidal Bedros som äger butiken Riddarspelet i Järfälla där systemet lämnades in.

Det blev miljonregn under lördagens jackpotomgång på V75. Sex system med sju rätt fick dela på 58,9 miljoner kronor. Ett av de vinnande systemen var inlämnat på Riddarspelet i Jakobsbergs centrum i Järfälla. Sju rätt gav 5,5 miljoner kronor. Tillsammans med 35 sexor och 461 femmor blev den totala vinsten 8 825 605 kronor.

Miljonvinnaren är en man i medelåldern som vill vara anonym. Men han är väl bekant med butiksinnehavaren och har berättat hur systemet såg ut.

– Det är en stamkund och han har väldigt bra koll på hästarna. Han har vunnit mycket flera gånger. För tre år sedan vann han 2,3 miljoner på V75, säger Nidal Bedros.

Spikade Indigo Broline och Ted Blågul

– Han spelar alltid lite extra när det är jackpott. Då kan han öka insatserna rejält. Systemet som han vann på kostade nio tusen kronor. Han hade spikat Indigo Broline och Ted Blågul som han hade bra information om. Det var två snygga spikar.

– Han satt i butiken och följde tävlingarna på ATG-Live. Men inför sista loppet var han så nervös att han var tvungen att gå hem. Sedan kom han tillbaka och var jätteglad. Han hade tolv hästar i sista loppet och hoppades på en skräll så det var lyckat.

Hur firades vinsten?

– Han festade hårt med familjen och kompisar hela natten, ha, ha. Sedan har han lovat att bjuda alla kunder i butiken på tårta till veckan.

– Vinner man en sådana här storvinster två gånger så måste man vara väl insatt. Han är ett riktigt proffs, säger Nidal Bedros, vars butik Riddarspelet ligger bland de 15 främsta ATG-butikerna i landet när det gäller omsättning på trav.

Michael Carlsson/Kanal 75