”Går ner i klass i kväll – men vi får fyndprocent”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 14 juli på Visbytravet • Här kan du rygga andelssystemen

Publicerad 2021-07-14

Här är Skrällkollen inför V86 på Visbytravet i kväll.

I kväll körs V86 på Visbytravet med spelstopp klockan 19.20.

Sportbladets travexperter har synat omgången med sina vassa spikförslag, miljonrensare och tänk på att...

– Ner i klass och bra spår i spårtrappan. Men vi får något slags fyndprocent. Tackar! säger experten Erik Pettersson om en av sina ”miljonrensare”.


ANNONS: Två med 8 rätt på V86 i onsdags. Här kan du ta rygg på andelssystemen på V86 i kväll. Spelstopp 19.20. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll avgörs V86 på Visbytravet. Observera att spelstopp under sommaren på V86 är 19.20.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Super i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer i kväll. [Extern länk]


Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 10.00, onsdagen den 14 juli.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V86 i sista stund”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

1 Gaylord Am (V86-8) är högkapabel och senast fick han visa lite av vad han kan. Verkades trivas på Visbytravets bankropp och har ett spännande läge i kväll. Spets och slut känns rimligt.

Miljonrensarna

5 Marjons Sleipner (V86-2) var bra senast och är bra i grunden. Har jag lill-jagat på Solvalla. Då duger man långt på ön. Passas! Fyra procent.

12 Hefner Am (V86-4) är en fin häst som ska testas barfota runt om i kväll. Läget på Skrubbs är rent skräp. Men lite överpace och flyt kan det gå. Tre procent.

6 Glen (V86-6) ner i klass och bra spår i spårtrappan. Men vi får något slags fyndprocent. Tackar! Åtta procent.

Tänk på att...

…det är V86-tävlingar på Visbytravet i kväll.

…upploppet är kort, så det är bra att sitta med därframme tidigt.

…banan är lite speciell och det körs offensivt på många händer. Håll rutinerade Visby-kuskar som typ Claes Sjöström hårt i hand.


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons system på V86 i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Lilla system på V86 i kväll. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spikarna

3 Stojweiler One (V86-6) kommer med två raka segrar där han varit bra. Han är under utveckling och har spännande förutsättningar den här gången, han är snabb och jag tror att han tar sig till ledningen tidigt. I den positionen blir han svårslagen. Man ska även sätta på rycktussar vilket hästen svarat bra på i träningen.

Miljonrensarna

5 Hanna Sisu (V86-5) har varit ute mot bra hästar och gjort bra insatser. Hon har inte vunnit ännu men jag blir inte förvånad om det blir den här gången. Man låter väldigt nöjda från stallet och ser henne som stallet bästa chans under kvällen. Sex procent.

4 Bossy Alley (V86-8) var tillbaka senast efter lång tävlingsvila och såg bra ut. Han har tagit loppet på ett bra sätt och man har trimmat honom extra inför den här uppgiften. Jag tycker han blir väldigt bortglömd till en ynka procent och jag måste varna. En procent.

Tänk på att...

… Visby eller Skrubbs som banan också kallas står för V86-omgången. Upploppet mäter endast 156 meter och det gäller att vara med långt framme när det ska avgöras.

… den av 1 Volbeat, 2 Arcipelago Jet och 4 I Love Sisu (V86-3) som är kvickast i volten sitter på leken.

5 Borboletta (V86-4) ska ses med bra chans om hon får överta ledningen. Se upp med 3 Devs Definitif om ni garderar.

4 Jaguar Dream (V86-7) blir omgångens största favorit och visst ska han ses med bra chans, men procenten får inte skena iväg för mycket för 3 Zaccaria Bar är bra.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Skrällkoll på V86 i kväll. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

4 Jaguar Dream (V86-7) är en riktigt, riktigt bra häst och läget i kväll är grymt. Claes Sjöström är kung på ön och vet hur man vinner loppen där. Lite väl mycket spelad, men de sena spelarna kanske vill fälla så vi får ner procenten en del. Jag tycker det ser ut som en bra chans! 

Miljonrensarna

5 Happy Socks Sisu (V86-1) är ju ingen kioskvältare. Men intressant spår och man ska vara med när Claes Sjöström kör barfota runt om för första gången. Så blir det i kväll. 14 procent.

5 Hanna Sisu (V86-5) låter det otroligt bra på i kväll. Får vi henne till spets så kan det bli pott. Sex procent.

Tänk på att...

…Skrubbs i Visby har sin årliga sommar-V86:a med Gotlandslöpningen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spiken

3 Stojweiler One (V86-6) har gjort det riktigt bra vid två raka segrar och han är under fortsatt utveckling. Har spännande förutsättningar den här gången och tränaren Henrik Hoffman låter väldigt optimistisk. Han har testat rycktussar i jobb och fick ett ordentligt svar, så han kommer utrustas med det i lopp för första gången vilket är klart intressant. Ska ha en bra chans att leda loppet hela vägen.

1 Gaylord Am (V86-8) har alldeles för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Nu har han spännande förutsättningar med spetsläge och det måste bli tufft för övriga att plocka in tilläggen. Rolig spik i avslutningen. 

Miljonrensarna

5 Savoy Brown (V86-3) är inte alls tokig för den här sortens lopp och nu växlar man upp med barfota runt om. Sex procent.

1 Jaguar Zon (V86-4) tränar starkt och nu blir det barfota runt om och jänkarvagn. Kan vara en riktig smällkaramell i kväll. En procent.

5 Hanna Sisu (V86-5) jagar första segern och den kan mycket väl komma här. Är snabb ut och vore intressant i spets! Sex procent.

Tänk på att...

…V86 avgörs på Visbytravet där man har landets kortaste upplopp av tusenmetersbanorna, 156 meter.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system i kväll. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spiken

9 Excellent Diamond (V86-6) 31 procent just nu. Har haft en fin start på sin tidiga karriär, spännande häst att följa i framtiden. Liten ändring att kusken Ulf Ohlsson hoppar upp i vagnen. Givet för mig att ta ställning i ett rundspelat lopp.

Miljonrensarna

12 Nicois Du Gull (V86-2) Tycker hästen har lite mer hårdhet än sin konkurrenter här. Tolv procent streckad just nu och borde vara mer spelad. Se upp.

3 Zaccaria Bar (V86-7) Har visat fint kunnande och fått ett bra läge här. Nio procent så ska han med på lappen. Favoriten 4 Jaguar Dream ska vara favorit men blir lite väl stor favorit till 67 procent.

7 Arch Lane (V86-8) Har verkligen sett strålande ut sista tiden och jag blir inte förvånad  om han vinner igen. Sjutton procent just nu. Favoriten 12 Racing Brodda får vara bra om hon ska ta in 40 meter, spännande lopp.

Tänk på att...

...det blir en fin kväll på ön.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Skrällkoll på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Stora på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här hittar du alla andelssystem i kväll. Spelstopp 19.20. [Extern länk]