Spelat in 3 milj – på några veckor

Mikael Tobiasson får fira igen tillsammans med kunderna – den här gången spelade han in över 1,5 miljoner kronor på V64.
Mikael Tobiasson får fira igen tillsammans med kunderna – den här gången spelade han in över 1,5 miljoner kronor på V64.

Miljontipparen Mikael Tobiasson i Kungsbacka har slagit till igen.

I söndags var han en av tre spelare som fick alla rätt på V64.

För det belönades han och kunderna med 1 545 432 kronor.

– Jag har spelat in 2,5 miljoner till 3 miljoner kronor i mars och början av april, säger han.

Trav365 berättade om den den skickliga travspelaren Mikael Tobiasson, hos Mickes Spelcenter i Kungsbacka, för bara några veckor sedan. Då hade han spelat in 600 000 kronor på två av sina andelsspel.

Bara några dagar senare spelade han in 138 093 kronor på ett andelsystem till V64-tävlingarna på Färjestad den 16 mars.

Även nu i april har Micke börjat månaden starkt – i söndags när V64-loppen avgjordes på Romme fick tre spelare dela på miljonerna efter flera skrällar vunnit.

Miljonerna gick till en nätspelare i Värmland, en kund i Sydafrika och till Mickes Spelcenter i Kungsbacka.

”Många kunder är med och delar”

Återigen hade Mikaels V64-system gått in och gav 1 545 432 kronor till 18 av kunderna.   

– Det är roligt och det är många kunder som får dela på vinsten, säger Mikael när vi når honom över telefonen dagen efter storvinsten.

Hur gjorde du den här gången?

– Det var som sist, jag tog ut systemet på slutet och lämnade in sent. Jag fick in några vinnare på slutet. Jag spikade i första avdelningen, Master Ho. Det var en chans-spik som gick in. Jag hade läst på innan, men det var mycket sista-minuten information och att jag chansade. Jag hade fått barfota information, bland annat på spiken i första som gick barfota runt om. Då chansade jag.

Det har gått riktigt bra för dig under mars och april?

– Jag har spelat in 2,5 miljoner till 3 miljoner i mars och början av april. Det är mycket tillfälligheter. När man har lite självförtroende så tippar man lite bättre. Nu kör vi hårt den här veckan när det är jackpott, säger han.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!