V75

Per Skoglund spelade in en miljon på V75

TV4-profilens nya miljonsuccé

Av: 

Christoffer Wickman

TRAV

TV4-profilen Per Skoglund är på semester i Spanien.

Därifrån spelade han in en miljon kronor på V75 – till 400 personer.

– Jättekul så klart, säger han.

Per Skoglund är inte bara en uppskattad programledare i TV4:s kanaler, han är också en vass travtippare – något han visat vid ett flertal tillfällen.

I fjol spelade han in flera miljoner kronor på trav, bland annat 2,2 miljoner kronor i juli, och 1,7 miljoner kronor i augusti.

Så sent som i förra veckan ”skrek” han dessutom ut Kiss My Lips H.C. i tv-sändningen som vann på V75 spelad till en spelprocent, och här på Trav365 bjöd han bara några dagar senare på tre skrällar inför V86 – där två stycken vann.

Just nu befinner han sig på semester i Spanien med sin fru Paula och deras son Ossian, och därifrån spelade han i lördags in 1 055 952 kronor på V75.

”Får bara köpa en per person”

Per Skoglund satte 7 rätt på bägge systemen i laget V75-Klubben via ATG Tillsammans, där varje system blev värd 527 976 kronor. Varje andel kostar 50 kronor och blev efter Skoglunds V75-succé värd 2 640 kronor styck.

– Man får bara köpa en andel per person, därför att möjligheten att så många som möjligt ska få vara med ska finnas. Varje system säljs i 200 andelar så det är alltså 400 olika personer som vunnit, säger Per Skoglund och fortsätter:
– Det är så klart jättekul att så många är med och vinner, och lägger du 50 kronor och får lite drygt 2 600 kronor tillbaka så är många jättejättenöjda med det.

”Idiotiskt kanske”

Reaktionerna efter miljonvinsten har inte väntat på sig.

– Det är det som gör det så roligt att spela och vinna tillsammans, att alla blir så glada, säger Per Skoglund.

I lagchatten hos V75-Klubben så går hyllningarna till Per inte att missa.

– Någon skrev och tackade att pengarna var synnerligen välkommet som ett tillskott på årets fattigaste månad, och en annan skrev att hon skulle ta med sin man på en minisemester. Visst är det roligt att kunna glädja andra.

Per Skoglund gjorde något så ovanligt som att spela spiklöst på V75 i lördags, det vill säga att ingen häst i något av de sju V75-loppen lämnades ensam.

– Idiotiskt kanske, men den här V75-omgången kändes det rätt. Nyckeln till sju rätt var två stycken tvåhästarslås, på Sorbet och Zenit Brick, och Vikings Preacher och Shorthanded Jag.

Hur har du det i Spanien?

– Det är 23 grader varmt, Lollo & Bernie, mer barn än vuxna, och inte så mycket mer party än jordgubbstårta, men det är helt otroligt bra för barnen här, skrattar Per Skoglund.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets experter på V86 och V75. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Jaga travmiljonerna - med Sportbladet

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V75

TV4

Trav