Tog hela potten – vann 4,4 miljoner

TRAV

Spelare blev ensam med alla rätt på V65

En vinnare tog hela potten på V65.

Utdelningen: Totalt 4,4 miljoner kronor.

Systemet var inlämnat på atg.se och kostade 450 kronor.

Det skrällde rejält under måndagskvällens jackpottävlingar på Färjestad.

Trots att V65-omgången inleddes med favoritseger genom Ouzo och Björn Goop, klarade bara ett system av att hitta alla vinnarna.

Efter att överraskningen Gateruds Polyezter vunnit andra avdelningen för Rickard Svanstedt small det till rejält. Gratiano, som endast var streckad på en procent, sopade undan merparten av de resterande kupongerna för Tony Wallin.

Efter den 31-oddsaren kom nästa smäll då fem-procentaren Rosita Yankee slog till för Magnus Jakobsson. Därefter var det dags för Thai Goldie att inta vinnarcirkeln igen. Det var för övrigt första segern efter att hon tvålade till självaste Viola Silas och skrällde i V75 på Axevalla förra sommaren. I sulkyn nu satt Peter Ådefors.

Inför den sista avdelningen återstod det endast sex system med chans till sex rätt. Och endast ett av dem hade streck för Zizou Limburgia. I sulkyn för den Åke Svanstedt-tränade hästen satt Magnus Jakobsson, som i hög grad bidrog till den höga utdelningen. Ekipaget övertog tidigt ledningen och segern blev säker.

Utdelningen för sex rätt blev 4 196 854 kronor. Fem rätt gav 19 240 kronor. Tillsammans med 15 femmor blev den totala utdelningen 4 485 454 kronor.

Systemet var inlämnat på atg.se och kostade 450 kronor.

Kanal 75/ Michael Carlsson