TV4-profilens sång – en Youtube-succé

Publicerad 2017-06-20

Överraskade alla på bröllopet: ”Man ville bli rockstjärna när man var yngre, nu fick man leka lite”

TV4-profilen Patric Skoglund gifte sig i lördags.

Både travtränare, kuskar och tv-profiler fanns på plats.

Snackisen efter bröllopet: Skoglunds sångnummer.

– Man ville bli rockstjärna när man var yngre, nu fick man leka lite, skrattar han.

I Leksands kyrka fick TV4-profilen Patric Skoglund i lördags sin Li Johansson.

I det 126 stora antalet gäster som var på plats fanns både travtränare, kuskar och tv-kollegor.

Mängder med bilder och videos postades under helgen på sociala medier från bröllopet – men det som blivit mest uppmärksammat efteråt är tv-kollegan Åsa Elmroths inlägg.

Elmroth postade en video på Twitter där Patric Skoglund sjunger Lars Winnerbäcks låt ”För Dig” – och genast fick den reaktioner.

”Lite Winnerbäck över han va?!”, skrev tv-kollegan Paula Ahlström.

”Fantastiskt bra”, skrev TV4-reportern Matteus Lillieborg.

4 000 visningar – på ett dygn

– Det var en video från min svensexa nere i Stockholm då bland annat Pär Johansson, Anders Malmrot, Peter Henriksson och Johan Lindberg överraskade mig med att ta med mig till en sångstudio, jag var helt oförberedd, säger Patric Skoglund och fortsätter:

– Det var skitkul, jag har aldrig gjort något sådant tidigare, men jag har alltid velat göra det. Man ville ju bli rockstjärna som yngre, och nu fick man leka lite.

Vad säger du om reaktionerna som videon gett?

– Jättekul att många verkar tycka att det är bra, jag tror den hade 4 000 visningar på Youtube på mindre än ett dygn. Jag ser det mest som en jäkla rolig grej att göra.

”Ett minne för livet”

Hur var helgen?

– Helt fantastiskt, riktigt, riktigt bra. Det blev superlyckat verkligen. 126 gäster som jag tror hade trevligt, de var kvar väldigt länge i varje fall och det borde vara ett tecken på att de hade trevligt

Patric Skoglund och Li Johansson hade bjudit upp bröllopsgästerna redan till fredagen, för att få en hel helg tillsammans.

– Det som var lite mysigt med helgen var just att gästerna kom redan på fredagen och att man inte bara fick en kväll tillsammans, utan en hel helg. Man hann träffa alla, prata med alla, och det var så himla roligt. Det var många som hängde i också, Jessica Almenäs satt där och var höggravid men var på topp, Åsa Elmroth och Pär Johansson som var toastmasters var på topp och alla var så himla glada, säger Patric Skoglund och avslutar:

– Fantastiska gäster, fantastiskt bröllop, tur med vädret, jättefina tal, och det här vill man göra igen, så är det bara, det är ett minne för livet.

I musikvideon syns bland annat ”Glada Hudik”-Pär Johansson på trummor, Svensk Travsports Johan Lindberg på gitarr, tv-kollegan Anders Malmrot vid piano och artisten Tommy Nilsson.