Trav

Brolin: ”Ska göra allt för att vinna”

Av: 

Minimedia

Madeleine Brohlin

Michael Carlsson

Ny succé? Tomas Brolins lag ”Brolin Allstars” vann fotbollsturnéringen i samband med Elitloppet 2010. På torsdag är VM-hjälten tillbaka med ett lag.
Ny succé? Tomas Brolins lag ”Brolin Allstars” vann fotbollsturnéringen i samband med Elitloppet 2010. På torsdag är VM-hjälten tillbaka med ett lag.

TRAV

Sist fotbollstjärnan Tomas Brolin var med i fotbollsturneringen i samband med Elitloppet slutade det med succé.

Inför Elitloppscupen 2013 har profilen värvat flera kändisar.

– Jag siktar på att försvara segern, berättar han.

När fotbollsturneringen Coupe du Ronde kördes i samband med Elitloppet för tre år sedan var det fotbollsstjärnan Tomas Brolin och hans lag ”Brolin Allstars” som tog hem allt.

På torsdag är turneringen tillbaka då Elitloppscupen 2013 ska avgöras på  Zinkensdamms IP på Södermalm.

Givetvis har den den regerande mästaren ett eget lag; ”Twinner the winner” med flera kända spelare i laguppställningen.

Det ryktas att du kommer med halva VM-laget från -94. Stämmer det?

– Ha, ha, några av dem har jag skrämt upp i alla fall. Vi vann ju för tre år sedan och siktar på att försvara segern. Sedan är det ju ett fantastiskt bra pris i år också, säger Tomas Brolin till Trav365.

– Det verkar som att många går in hårt för att vinna turneringen i år när det är en häst i förstapris. Vi kommer med ett starkt lag och ska göra allt vi kan för att vinna.

Hur ser din laguppställning ut? Kommer du att vara målvakt även i år?

– Absolut, eftersom jag gjorde sådan succé för tre år sedan så måste jag stå i mål även i år. Det säger mina lagkamrater i alla fall, säger Tomas och skrattar.

– Anders Limpar, Jesper Blomqvist och Patrik Sjöberg kommer att vara med. Sedan blir det ett par hemliga spelare också. Man behöver väl inte tillkännage laguppställningen förrän en och en halv timme före avspark, skämtar han.

”Kul att umgås”

Brolin ser fram emot torsdagens drabbning som kommer avslutas med bankett och prisutdelning på restaurang PaneVino under kvällen.

– Det var ett fantastiskt trevligt initiativ för tre år sedan och det var många som drog ihop bra gäng. Det är kul att umgås under lite andra former och det blir säkert jättebra även i år, säger Tomas Brolin.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!