Familjens miljonyra: ”Våra pengar är slut”

Foto: Patrik Kaldoyo med pappa Özcan Kaldoyo.
TRAV

Spelpoolen i Strängnäs har vunnit över två miljoner kronor på en månad.

I onsdags slog de till igen – då drog butiksägaren Patrik Kaldoyo in 650 000 kronor till 39 andelsspelare.

– Nu är våra pengar slut, nu måste vi helt enkelt begära att ATG gör något, säger pappa Özcan Kaldoyo.

Foto: Så här såg systemet ”Patriks rövare” ut.

En spelare blev ensam med alla rätt på V86 under onsdagskvällen och drog in 4,3 miljoner kronor efter att ha lämnat ett system för 90 kronor över telefonen.

Men det blev även fina pengar för dem som fick sju och sex rätt.

Hos succébutiken Spelpoolen i Strängnäs gick andelsspelet ”Patriks rövare” in och gav 653 000 kronor till 39 andelsspelare.

– Det var sonen min som tippade. För två veckor sedan var det jag som tog 650 000 kronor, han tog revansch igår Patrik, säger Özcan Kaldoyo som driver butiken tillsammans med sin son.

”De måste köra hit pengar”

Far och son är riktigt heta för dagen och har vunnit stort flera veckor i rad. I november berättade Trav365 om storvinsten på över en halv miljon som gick till butikens kunder.

– Det bli stor glädje i Strängnäs, det här är fjärde veckan som vi vinner.

– Nu är våra pengar slut, nu måste vi helt enkelt begära att ATG gör något. Det finns inte så mycket pengar i Strängnäs. De måste köra hit pengar så vi kan ge vinster till kunderna. Redan nu är pengarna slut eftersom vi delade ut pengar i lördags, då hade vi över 300 000 kronor i vinster. Nu när det är helg måste de på något sätt köra pengar till området.

”Stor stolpe ut”

Det var inte långt ifrån att det hade blivit åtta rätt och miljoner i vinst. Patriks system sprack i V86-5 där han hade sju hästar. Trots strykningar fick han inte med vinnaren Fast Agnes som reserv.

–  Vi var ett streck från att vinna en halv miljon per andel. De var två strykningar, och trots det fick vi inte in reserven. Så egentligen är det en stor stolpe ut. Det hade blivit en halv miljon per andel annars.

Hur mycket har ni vunnit den senaste tiden?

– Det är nog kring 2,5 miljoner kronor på en månad, men jag har tappat räkningen. Det är stort här, speciellt nu när det är helger. Det är vanliga människor som köper andelarna, de kostar bara 110 kronor styck. Det är roligt att så många får vinna, många behöver pengar under jul så man kan köpa något extra till sina barn och barnbarn.

På lördag är det nya chanser till miljonregn i Strängnäs då det är jackpott på Bergsåker och 80 miljoner att spela om.

– Det blir definitivt tryck i helgen, säger Özcan Kaldoyo.