Det är svårt att gå emot honom i tipset

Expertens DD-tips – tisdagen den 26 mars från Jägersro

avPer Nicklasson

Foto: TR BILD
Sportbladets Per Nicklasson tippar Dagens Dubbel från Jägersro.

Här är Sportbladets Dagens Dubbel-tips till kvällens lopp på Jägersro, tisdagen den 26 mars.

Spelstopp DD 20.56

V64 19.30

Sportkanalen 22.00

ATG Live 18.0

ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladet-profilernas V86- och V75-system på ATG Tillsammans. Här kan du gå med i laget! [Extern länk]


DD-1

Rankning: 1–5–8–4–6–3–7–9–2

Kommentar: Första tanken var tveklöst Triton Neergård. Men hur illa kan han hamna på det om han inte håller ledningen, vilket han troligen inte gör, kan han verkligen räkna med att göra som senast: vinna från rygg ledaren? Tja, det här loppet känns jämnare, vi vill inte lägga alla våra ägg i korgen på att han får luckan i tid.

Men det är samtidigt svårt att gå emot honom i tipsen i ett lopp där det är ganska gott om tämligen veka hästar och de som verkligen kan något – som exempelvis Sobel Conway – kan hamna illa på det.

Wingait C.H. är dock startsnabb och kan få en fin resa, ledningen når han dock bara om han blir släppt dit. Han ser fortsatt formstark ut. Om Sobel Conway kan årsdebutera på en nivå som bara är i närheten av när han var som bäst i höstas blir han farlig trots spåret.

DD-2

Rankning: 1–11–5–2–3–8–6–9–4–7–10–12

Kommentar: Mahjong blev dragen bakåt av trött häst senast men avslutade bra när hon väl fick fritt. Ilydia Boko har inte startat sedan i september och gör nu comeback från ett dåligt spår. Det är det som talar emot henne, i övrigt talar mycket för henne eftersom hon ganska säkert är den klart bästa hästen. Livi Magic räknas på sin startsnabbhet och segervan, även om det är ett tag sedan hon var på topp.

DD-systemet – 4 rader

DD-1: 1–5.

DD-2: 1–11.

Vem tar spets?

DD-1: Det vimlar av startsnabba. Mr Pellegrino snabbast?

DD-2: Nummer 2,4,5 och 7 är alla startsnabba.

! Statistikvinnarna

DD-1: Xlnt Chili Tripl.

DD-2: Ilydia Boko.


Här får du Sveriges vassaste spelservice 00:29
ARTIKELN HANDLAR OM