Challes jackpott-tips: ”Han leder runt om”

Foto: Express Duo med Jorma Kontio vid segern på Örebro i somras. I kväll kör tränaren Pekka Korpi hästen i V64-5.
TRAV

Jackpott i kväll på V64 och tre miljoner i potten.

Här är Challe Berglunds säkra spel till kvällens lopp.

– Express Duo leder runt om, säger han.

Foto: Challe Berglund.

Torsdagens V64-jackpott på Åbytravet fick ställas in på grund av stormen och istället flyttas jackpotten över till fredagens tävlingar på Rommetravet.

Tre miljoner kronor ligger i potten till en ensam vinnare med alla rätt.

”Har stor respekt...”

Sportbladets expert Challe Berglund ger sina bästa speltips till läsarna och har hittat spiken som han tror bara vinner. Express Duo  som kan ta sjätte raka segern.

– Det är hög klass på V64-5, DD-1 som är E3-revanschen med 300 000 kronor i förstapris. Finske 5 Express Duo är en segermaskin som kommer att sändas mot ledningen, så snabb är han bakom bilens vingar. Jag har stor respekt för Call Me Keeper, men han gör bort sig med galopp ibland. Express Duo leder runt om, säger han.

”Express Duo får stå tillbaka”

Thomas Sandberg tror mer på Call Me Hanover och tar med honom samt Express Duo på V64-kupongen.

– Call Me Keeper spelades till stor favorit i Breeders Crown-finalen senast efter sin minst sagt imponerande uppvisning på Solvalla i starten innan då Daniel Redéns häst trots ett tufft lopp landade på ett nytt svenskt rekord. I BC-finalen blev det galopp från start, men det tar vi inte så hårt på utan enda egentliga frågetecknet inför den här uppgiften är att hästen inte fått något riktigt lopp sedan i slutet av oktober. Express Duo får stå tillbaka i tipset trots att han tjänat 1,7 miljoner kronor mer än Call Me Keeper, men med tanke på att han radat upp segrar i Finland på bra sätt är han ändå given på kupongen.

Spela expertens V64-system här – Thomas Sandbergs tips.